Ibas Kroll Ontrack

Ibas, Pohjoismaiden johtava asiantuntija tietojen palauttamisessa, digitaalisessa forensiikassa sekä tietojen hävittämisessä, on amerikkalaisen KrolLDiscovery -konsernin kokonaan omistama tytäryhtiö. Ibas perustettiin vuonna 1978 ja listattiin Oslon pörssiin 2004. Vuonna 2006 yritys siirtyi osaksi Kroll Ontrack-konsernia, jonka LDiscovery osti 2016.  Yhdistyneessä KrolLDiscovery -konsernissa Ibas vastaa Pohjoismaiden ja Hollannin markkina-alueista. Ibas Kroll Ontrack Oy, joka tunnettiin aiemmin nimellä Norman Ibas Oy, on konsernin Suomen yksikkö.

KrolLDiscovery

KrolLDiscovery tarjoaa teknologiapohjaisia palveluja sekä ohjelmistoja vaativien dataan liittyvien haasteiden ratkaisemiseen niin lakiasiaintoimistoille, yrityksille, julkishallinnolle kuin kuluttajillekin. KrolLDiscoveryn, jolla on noin 1.300 työntekijää 43 toimipaikassa 19 maassa, maailman johtavat eDiscovery-, tiedonhallinta- ja tiedonpalautusratkaisut auttavat asiakkaita oikeudenkäynteihin, säännösten noudattamiseen, sisäisiin tutkintoihin sekä tietojen pelastamiseen ja hallintaan liittyvissä tarpeissa. Yli 30 vuoden kokemuksella KrolLDiscoveryn palvelutarjontaan kuuluvat tiedonkeruu, digitaalinen forensiikka, riskiarviointi, sähköisen aineiston tutkinta ja prosessointi, tiedon hallinnointi ja verkkoselainpohjainen sovellus asiakirjojen tarkasteluun sekä hallinnoitu asiakirjojen tutkintapalvelu. Näiden lisäksi KrolLDiscoveryn tytäryhtiöt Kroll Ontrack ja Ibas tuottavat ja tarjoavat maailman johtavat tiedonpalautuspalvelut, sähköpostien haku- ja palautuspalvelut, tiedonhävitysratkaisut sekä magneettinauhapalvelut. Inc. Magazine (Inc. 5000) ja Deloitte (Deloitte’s Technology Fast 500) ovat tunnustaneet KrolLDiscoveryn yhdeksi Pohjois-Amerikan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Yrityksen toimitusjohtaja Chris Weiler palkittiin vuonna 2014 vuoden yrittäjäksi, Ernst & Young Entrepreneur of the Year™. KrolLDiscovery on Orange-level Relativity Best in Service Partner, Relativity Premium Hosting Partner ISO/IEC 27001 sertifioituine konesaleineen. Lisätietoa www.krolldiscovery.com


Tietojen palautus

Kun tiedot ovat kadonneet, Ibas Kroll Ontrack tarjoaa optimaalisia ratkaisuja tietojen palauttamiseen minimaalisella riskillä. Asiantuntijamme käsittelevät yhtiössä kehitettyjen ohjelmistojen ja laitteistojen avulla mitä tahansa käyttöjärjestelmää, tallennusvälinettä ja -järjestelmää. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityishenkilöistä, kaikenkokoisista yrityksistä kuin julkishallinnosta ja viranomaisista.
Datarekonstruksjon

Datasletting

Tietojen hävittäminen

Yritykseemme luotetaan arkaluonteisten tietojen hävittämisessä. On ensiarvoisen tärkeää varmistaa tietojen täydellinen hävittäminen ennen käytetyn laitteiston myyntiä tai kierrättämistä. Ohjelmistomme, laitteemme ja palvelumme turvatyhjentävät tallennusvälineet niin, ettei tietojen palauttaminen ole enää mahdollista.


Sähköisen aineiston tutkinta

Ibas Kroll Ontrackilla on yli 30 vuoden kokemuksen tuoma osaaminen ja teknologia sähköisten jälkien tutkintaan ja dokumentointiin tietokoneista ja mobiililaitteista ja muista sähköisistä tallennusvälineistä. Palvelujamme käyttävät eri maiden poliisivoimat, syyttäjäviranomaiset, asianajajat, hallintoviranomaiset ja yritykset. Tutkimme takavarikoituja tietoja ja tallennusvälineitä sekä annamme asiantuntijalausuntoja oikeudenkäynneissä.

Dataetterforskning