Uutiset

Maanantai, Kesäkuu 18, 2012

Ontrack EasyRecovery pelastaa kadonneet tiedostot ja digikuvat

Kroll Ontrack julkisti uuden version markkinoiden johtavasta tee-se-itse-tietojenpalautusohjelmasta nimeltä Ontrack EasyRecovery

Intuitiivisella käyttöliittymällä varustettu Ontrack EasyRecovery 10 toimii sekä Windows- että Mac-ympäristöissä ja tukee erilaisia tallennusvälineitä sekä tiedostomuotoja. Uutuusohjelmistosta voi ladata maksuttoman kokeiluversion, jolla pääsee jo ennen ostopäätöstä katselemaan palautettavissa olevia tiedostoja.

”Johtuupa tiedostojen menetys niiden tahattomasta poistamisesta, virustartunnasta tai ohjelmistovirheestä, Ontrack EasyRecoverylla niin kotikäyttäjät kuin yrityksetkin voivat palauttaa tietoja nopeasti ja helposti opastavan käyttöliittymän avulla”, kertoo Kroll Ontrackin Suomen tytäryhtiön Ibas Kroll Ontrackin toimitusjohtaja Jyri Pohja. ”Maksuttomalla kokeiluversiolla jokainen voi selvittää jo ennen ohjelmiston hankintaa mihin kaikkeen se pystyy.”

Ontrack EasyRecovery on erittäin helppo asentaa, ja tietojen palautuksen pääsee aloittamaan muutamassa minuutissa. Tehokas skannausjärjestelmä listaa kaikki palautettavissa olevat tiedostot HDD-levyiltä, SSD-levyiltä, CD/DVD/Blu-ray-levyiltä ja digitaalisista tallennusvälineistä, kuten USB-muisteista, kameroista, mp3-soittimista, tablet-laitteista sekä älypuhelimista. Palautettavissa olevia tiedostoja voi esikatsella, ja niiden tallennuskohteeksi voidaan valita mikä tahansa muu tallennusmedia. Ohjelmistoa voi käyttää englannin, ranskan, italian, saksan, espanjan ja japanin kielellä. Suomenkielinen versio julkaistaan myöhemmin.

Ontrack EasyRecovery on saatavana laajuudeltaan kolmena eri versiona. Vuosilisenssiin sisältyy rajaton määrä palautuksia kiintolevyiltä ja ulkoisista tallennusvälineistä, ilman rajoitusta levykapasiteetille.

  • Ontrack EasyRecovery Enterprise on ohjelmiston monipuolisin versio ja sopii yrityksille, jotka hallinnoivat lukuisia työasemia. Enterprise-versio sisältää tuen RAID-järjestelmien laitteisto- ja ohjelmistotason palautuksille sekä verkon kautta tehtäville etäpalautuksille. Lisäksi siinä on useita edistyneitä ominaisuuksia mm. sähköpostien palauttamiseen, levyasemien diagnosointiin sekä levyjen kuvantamiseen ja eheyttämiseen.
  • Ontrack EasyRecovery Professional tarjoaa yrityksille kehittyneitä palautustyökaluja kuten syväskannausjärjestelmän erilaisiin tiedonpalautustilanteisiin sekä edistykselliset konfigurointityökalut.
  • Ontrack EasyRecovery Home on kotikäyttäjille suunnattu kattava työkalu, joka palauttaa valokuvat, videot, musiikkitiedostot ja tärkeät asiakirjat helposti ja nopeasti. Ohjelmistolla voi pelastaa tiedostoja paikallisilta kiintolevyiltä, vaikka tiedostot olisi jo poistettu myös käyttöjärjestelmän roskakorista. Kotiversio tukee kiintolevyjen lisäksi useimpia optisia ja digitaalisia tallennusvälineitä.

Ontrack EasyRecoveryn maksuttoman kokeiluversion voi ladata osoitteesta.