Uutiset

Torstai, Huhtikuu 10, 2014

Blancco ja Kroll Ontrack strategiseen yhteistyöhön

Yhtiöt tarjoavat yhdessä kattavan valikoiman ratkaisuja tiedonhävityksestä tiedon palautukseen.

Tiedonhävitysohjelmistoihin erikoistunut Blancco ja tiedonpalautuksen asiantuntija Kroll Ontrack aloittavat globaalin yhteistyön. Blancco ja Kroll Ontrack pystyvät yhdessä tarjoamaan aiempaa kattavamman valikoiman tiedonhävityksen ja -palautuksen ratkaisuja asiakkailleen.

Kroll Ontrack ottaa tuotevalikoimaansa Blanccon tiedonhävitysohjelmistot ja tarjoaa niitä yrityksille, kierrätysyrityksille ja julkishallinnolle premium-tason jälleenmyyjänä. Kroll Ontrack alkaa myydä asiakkailleen Blanccon tiedonhävitystä palveluna.

Blancco alkaa tarjota asiakkailleen Kroll Ontrackin Eraser Degausser -ratkaisua. Lisäksi Blancco suosittelee asiakkailleen Kroll Ontrackin tiedonpalautuspalveluja ja tiedonhävityksen todentamispalveluja.

”Blancco on ylpeä voidessaan liittoutua teknologiajohtaja Kroll Ontrackin kanssa. Molemmille yrityksille on tärkeää pysyä kehittyvien teknologioiden vauhdissa ja solmia suhteita luotettujen kumppaneiden kanssa”, Blanccon toimitusjohtaja Kim Väisänen sanoo.

Kroll Ontrack alkaa tarjota muun muassa seuraavia Blanccon tuotteita: Blancco 5 palvelimille, pöytäkoneille ja kannettaville, Blancco Mobile älypuhelimille ja tableteille sekä Blancco File ja LUN valikoivaan tiedonhävitykseen. Näitä ja muita Blanccon ratkaisuja voi hallita keskitetysti Blancco Management Consolella. Se luo kattavan ja auditoitavan prosessin tiedonhävityksen hallintaan sekä tarjoaa myös yksityiskohtaiset tiedonhävitysraportit.

”Kun yhteistyömme myötä yhdistämme Blanccon johtavat tiedonhävitysohjelmistot, oman Ontrack Eraser Degausser -magnetointilaitteemme sekä johtavaan tiedonpalautusosaamiseemme perustuvat todentamispalvelut, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun tietojen turvalliseen ja hallittuun hävittämiseen”, Ibas Kroll Ontrack Oy:n toimitusjohtaja Jyri Pohja sanoo.