Tuote-esitteet

Ontrack Hosted Erase pilvipalvelu

Ibas Kroll Ontrackin hallinnoima pilvipalvelu tietojen hävittämiseen kaikenkokoisille yrityksille. Palveluun sisältyy edistyksellinen ja monipuolinen hallintakonsoli, jolla saatte täyden kontrollin kaikista tallennusvälineiden tyhjennystapahtumistanne.

Ontrack Eraser Degausser magnetointilaite

Ontrack Eraser Degausser on todella tehokas magnetointilaite kiintolevyjen ja magneettinauhojen 100 % luotettavaan tyhjentämiseen.

Kiinto- ja SSD-levyn turvatyhjennys

Nopea, tehokas ja joustava kokonaisratkaisu pöytäkoneille, kannettaville, palvelimille ja levyjärjestelmille mahdollistaa laitteiden turvallisen käytöstä poistamisen ja uusiokäytön.

Matkapuhelimen turvatyhjennys

Android-, iOS- ja Windows-pohjaisten älypuhelimien ja taulutietokoneiden massamuistien turvatyhjentämiseen.

Tiedostojen hävittäminen

Tiedostojen ja kansioiden hävittämiseen käytössä olevista työasemista, palvelimista ja virtuaalikoneista tietovuotojen estämiseksi.

Loogisten yksiköiden (LUN) turvatyhjennys

Käytössä olevan tallennusympäristön loogisten levyasemien (esim. loogiset yksiköt ja virtuaalikoneet) hallittuun tyhjentämiseen. Työkalu tarjoaa keskitetyn ratkaisun useiden fyysisten ja loogisten levyasemien tyhjentämiseksi yhdessä toimintaympäristössä. Ohjelma tukee lukuisia eri käyttöjärjestelmiä.

Flash-tallennusvälineiden turvatyhjennys

Muistitikkujen ja esimerkiksi älypuhelimissa, taulutietokoneissa, verkkoreitittimissä ja kameroissa käytettävien flash-medioiden tyhjentämiseen.

Blancco Management Console

Hallintaohjelmistolla hallinnoidaan tietoteknisten laitteiden hävitysprosessi sisältäen mm.käyttäjähallinta, tiedonhävitysohjelmien jakelu, laitteistohallinta ja raportointi.

Ontrack EasyRecovery -tiedonpalautusohjelma

Ontrack EasyRecovery on edullinen ja erittäin tehokas työkalu tietojen oamtoimiseen suojaamiseen, hävittämiseen ja palauttamiseen. Se toimii kaikenlaisissa tallennusvälineissä ja sillä voidaan palauttaa rajoittamaton määrä tietoa. Ohjelma sopii yksityis- sekä yritysasiakkaille ja on saatavana Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmiin.

Tietojen palautus palveluna

Palvelu suoritetaan omissa hyvin varustelluissa laboratorioissamme, tarvittaessa ISO-5/Class 100 –luokitelluissa puhdaslaboratoriotiloissa. Tietojen palautus etäpalveluna (Remote Data Recovery - RDR) on nopein, yksinkertaisin ja kustannustehokkain ratkaisuvaihtoehtomme. Kriittisissä tilanteissa voimme tarjota erikoisjärjestelyjä ja tarvittaessa matkustaa asiakkaan tiloihin paikan päälle.

Tietojen palautus virtuaaliympäristöissä

Ibas Kroll Ontrack on markkinoiden ainoa palveluntarjoaja, joka toteuttaa monimutkaisia tietojen palautuksia virtuaalijärjestelmistä, kuten Microsoft Hyper-V, Oracle VM VirtualBox, Citrix XenServer ja VMware vSphere.

Tietojen palautus nauhoista

Käytössämme on mittava valikoima erilaisia nauhureita erilaisten varmuuskopioiden lukemiseen. Vaikka nauhoissanne olisi käytetty jo aikansa elänyttä formaattia, ei hätää. Tiedonpalautusasiantuntijoillamme on kokemus ja resurssit tiedostojenne etsimiseen, purkamiseen, palauttamiseen ja pelastamiseen kaikenlaisista magneettinauhoista.

Ontrack PowerControls for Exchange

Ontrack PowerControls on sähköpostin hallinnointiohjelmisto, jolla voit helposti ja nopeasti etsiä, löytää ja palauttaa viestit, sähköpostilaatikot, liitetiedostot ja muut Microsoft Office Outlook -kohteet aiemmista varmuuskopioista.

Ontrack PowerControls for Sharepoint

Ontrack PowerControls auttaa järjestelmävalvojia etsimään ja palauttamaan tehokkaasti ja helposti Microsoft Office SharePoint Server -aineistoja, kuten asiakirjoja, listoja, kirjastoja ja kansioita tai kokonaisia SharePoint-sivustoja.

Ontrack PowerControls for SQL

Ontrack PowerControls palauttaa Microsoft SQL Server -taulukot myös yksittäin ilman koko tietokannan palauttamista.