Apua!
Kiintolevy ei toimi… Menetin tiedostoni!

Ibas Kroll Ontrack on tunnettu ensiluokkaisesta laadusta tietojen palautuksessa. Tietojen palautus onnistuu perinteisistä kiintolevyistä, SSD-levyistä, RAID-järjestelmistä ja matkapuhelimista. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.

Tietojen palautuksen asiantuntijamme kuuluvat Kroll Ontrackin kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioon, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Emme jätä mitään arvailujen varaan: teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme saisivat parhaan mahdollisen ratkaisun tietojen palautuksien tarpeisiinsa.

Soita (09) 2727 210

Ottakaa yhteyttä!
Tietojen palautus

Voitteko auttaa minua tietojen palautuksessa?

> 1 800

Työntekijää maailmanlaajuisesti

> 50 000

Toimeksiantoa vuosittain

30

Vuoden kokemus

Ibas Kroll Ontrack on pysynyt mukana teknologian kiihtyvässä kehityskulussa aina siitä lähtien kun yritys perustettiin yli 30 vuotta sitten. Tänäkin vuonna suoritamme yli 50 000 asiakkaidemme toimeksiantoa. Tietojen palautus on intohimomme. Teemme parhaamme, että asiakkaamme saisivat arvokkaat tiedostonsa takaisin tietojen palautuksen asiantuntijoidemme avustuksella.

Uskallamme väittää, että kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maailman parhaat menetelmät tietojen palautuksille. Asiakkaidemme eduksi

Vaihe vaiheelta - miten tietojen palautus tapahtuu?

Älä hätäänny, sammuta laite. Soita meille, niin neuvomme ilmaiseksi.

Jokainen tietojen palautus -toimeksianto on ainutkertainen. Varsinaisen ongelman lisäksi eroja on mm. tallennusvälineissä, tallennuskapasiteeteissa, tiedostotyypeissä ja käyttöjärjestelmissä. Aluksi tallennusväline on tutkittava ongelmien paikantamiseksi ja vahinkojen laajuuden toteamiseksi.

consultation

Ilmainen neuvonta

Evaluation

Analyysi

Recovery

Tietojen palautus

Return

Tietojen toimitusKuinka nopeasti saan tiedostoni takaisin?

Valitse itsellesi parhaiten sopiva palvelutaso.

Express-palvelussa työskentelemme 24/7, kunnes työ valmistuu.


Data Recovery - Do I have to send storage

Mitä vaihtoehtoja tietojen palautuksessa on olemassa?

Ibas tarjoaa räätälöityjä tietojen palautuksen ratkaisuja sinun tarpeidesi mukaan. Oletko menettänyt tiedostoja, joiden palauttamisella ei ole kiire vai onko yrityksesi toiminta täysin pysähtynyt?

Soita (09) 2727 210, niin kerromme sinulle parhaan ratkaisun.

Tiedonpalautusvaihtoehdot


CTA

Soita meille (09) 2727 210

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7

Ottakaa yhteyttä!


Tietojen palautuksissa palautamme kaikentyyppisiä tietoja

Pelastamme ja palautamme tiedot tallennusjärjestelmästä, tiedostotyyppistä ja alustasta riippumatta.

Kiintolevyjen palautus | SSD-levyjen palautus | RAID-järjestelmien palautus | Palvelimien palautus | NAS/SAN/DAS –järjestelmien palautus | Virtuaalijärjestelmien palautus | Sähköpostin palautus | Tietokantojen palautus | Valokuvien palautus | Apple-laitteiden palautus | Linux & Unix –järjestelmien palautus | Vmware-palautus

Tietojen palautus Ibas Kroll Ontrackilla

Poptähdet, huippusalaiset tiedustelupalvelut, kansainväliset konsernit, rikostutkijat ja lomamatkailijat koko Pohjolasta – sekä monet muut kääntyvät Ibas Kroll Ontrackin puoleen, kun arvokkaat tiedostot on pelastettava tallennusvälineeltä.

Finnskogen pohjoisessa, Värmlannin loputtomat kuusimetsät idässä ja kaupungin läpi virtaava Glomma-joki eivät ole niitä syitä, minkä vuoksi maailma turvautuu norjalaiseen sisämaakaupunkiin, Kongsvingeriin, kun tarvitaan apua. Eräs kongsvingeriläinen yritys sen sijaan on korvaamaton, kun kiintolevy on rikkunut, kun rikoksen todisteet on löydettävä tai kun laitteisto on hävitettävä turvallisesti kriittisten tietovuotojen välttämiseksi.


Miksi valita Ibas Kroll Ontrack?

Kaikki Ibas Kroll Ontrackin tietojen palautukset ovat ainutlaatuisia. Ensin analysoimme tallennusvälineen ongelman paikantamiseksi ja vahingon laajuuden toteamiseksi. Jokainen tapaus on myös erilainen riippuen tallennusvälineestä, kapasiteetista, tiedostotyypistä ja käyttöjärjestelmästä.

Øyvind Nyland, Ibas Kroll Ontrackin tiedonpalautusosaston johtaja, on nähnyt lukemattomia vahingoittuneita kiintolevyjä. Hän kertoo miksi oikeanlainen ensiapu voi olla ratkaisevan tärkeää:

– Pitää yksinkertaisesti olla selkeä näkemys siitä, että valitut toimenpiteet ovat oikeita. Insinööreillämme on todella pitkä, yli 30 vuoden kokemus tietojen palautuksista. He ovat työskennelleet alalla jo niin kauan, että he tietävät tarkasti miten eri laitteet toimivat ja mitkä asiat kussakin tapauksessa on otettava huomioon. Emme seuraa mitään tiettyä vakiomenetelmää vaan käsittelemme jokaisen tapauksen yksilöllisesti.

Hvorfor velge Ibas

Kun kiintolevy rikkuu – luota Ibas Kroll Ontrackiin

Vakava kiintolevyrikko voi vaarantaa jopa koko yrityksen olemassaolon – uhkia ovat mm. tilausten menetys, tuotantokatkos ja asiakastietojen katoaminen.

Yleensä sinulla on vain yksi tilaisuus saada kadonneet tiedot pelastetuksi. Annamme sinulle oikeita neuvoja ja välttämätöntä ensiapua. Se on usein ratkaisevaa onnistuneen lopputuloksen kannalta!

Olemme olleet luottamuksen arvoisia!

Ibas Kroll Ontrack on pysynyt hyvin mukana teknologian kiihtyvässä kehityskulussa. Tänäkin vuonna suoritamme yli 50 000 asiakkaidemme toimeksiantoa. Tietojen palautus on intohimomme. Teemme kaikkemme, jotta myös asiakkaat huomaisivat sen asioidessaan kanssamme. Uskallamme väittää, että kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan maailman parhaat tietojenpalautusmenetelmät. Asiakkaidemme turvaksi.

Ibas Kroll Ontrack auttaa kaikkia asiakkaitaan, suuryrityksistä yksityisyrittäjiin ja IT-konserneista kuluttaja-asiakkaisiin.

  • Yli 30 vuoden kokemuksella insinöörimme ovat kehittäneet satoja menetelmiä tietojen pelastamiseen.
  • Ibas Kroll Ontrackilla on suuri tuotekehitys- ja tutkimusorganisaatio, joka kehittää jatkuvasti uusia tiedonpalautustyökaluja ja hoitaa päivittäin kaikista kiperimpiä toimeksiantoja ympäri maailman.
  • Ibas Kroll Ontrackilla on varaosina yli 150 000 kiintolevyä varastossaan. Voimme aloittaa työt välittömästi. Ilman varaosia tietojen palautus rikkinäiseltä kiintolevyltä voi olla mahdotonta
  • Trustpilot-arviointijärjestelmässä 80 % asiakkaistamme sai ongelmansa täysin ratkaistuksi ja suosittelee meitä myös muille

CTA

Soita meille (09) 2727 210

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7

Ottakaa yhteyttä!