Palautamme tietoja Dell EqualLogic tallennusjärjestelmistä

Riippumatta siitä, onko ongelma fyysinen vai looginen, Ibas Kroll Ontrackin asiantuntijat ratkaisevat tietojen menetys tapaukset Dellin EqualLogic tallennusverkossa (SAN).

Soita 09 424 509 03

Ottakaa yhteyttä!

Ibas Kroll Ontrack on Dell -yhteistyökumppani

Ibas Kroll Ontrack on tarjonnut jo vuosien ajan ammattitaitoista tietojen palautusapua Dell-tallennusjärjestelmille, mukaan lukien EqualLogic- järjestelmät. Tietojen palautuksessa käyttämämme teknologia perustuu patentoituihin työkaluihin ja ohjelmistoihin, jotka ovat yli 30 vuoden kokemuksen ja kehitystyön tulos.

Dell -yhteistyökumppanina pystymme tarjoamaan ammattitaitoisen ja tehokkaan avun menettäessäsi tietoja Dell -palvelinjärjestelmästä, kuten Dell EqualLogic -järjestelmästä.

Dell logo

Miltä laitteilta palautamme tietoja?

Ibas Kroll Ontrackin asiantuntijat tuntevat hyvin Dell SAN EqualLogic tallennusjärjestelmät ja niihin liittyvät tyypilliset ongelmat. Palautamme tietoja seuraavilta järjestelmiltä.
Serie EqualLogic PS
 • EqualLogic PS4210
 • EqualLogic PS6210
 • EqualLogic PS6610
Appliance
 • NAS EqualLogic FS7610
Array Blade
 • EqualLogic PS-M4110

Mikäli juuri sinun laitettasi ei löydy yllä olevalta listalta, otathan meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua.


dell equallogic

Miten palautamme tietoja Dell EqualLogic -järjestelmästä

Palautusmetodi riippuu siitä, minkälaisesta vauriosta on kyse.

Mikäli palvelimen RAID-pakka on vikaantunut, ensisijainen ongelma on usein fyysinen vaurio, jolloin asiantuntijamme käsittelevät kiintolevyt ensin puhdastilassa, jossa rikkoutuneet levyt voidaan avata, raakadata lukea ja RAID-rakenne voidaan rakentaa uudelleen.

Jos kyseessä on looginen virhe (kuten LUN:in vioittuminen tai poistettu volyymi), tietojen palautus saattaa olla mahdollista etänä. Tietojen etäpalautuspalvelu on Ibas Kroll Ontrackin kehittämä, patentoitu menetelmä, jolla tiedot saadaan palautettu kokonaan etäyhteyden kautta. Sinun ei tarvitse lähettää EqualLogic- järjestelmää meille, vaan tarvitset ainoastaan internetyhteyden.


Syitä tietojen katoamiselle Dell SAN EqualLogic- tallennusjärjestelmissä

Tietojen katoaminen EqualLogic -järjestelmästä voi johtua monista eri syistä, kuten mekaanisesta vaurioista RAID-pakassa, inhimillisestä virheestä tai tietojen korruptoitumisesta.

Alla on esitelty tietojen menetystapaus, jonka Ibas Kroll Ontrackin asiantuntijat pystyvät selvittämään.

 • LUN (Logical Unit Number) -vauriot
 • LUN-levyjen vauriot
 • Virtuaalikoneiden vauriot tai virtuaalikoneiden poistaminen vahingossa
 • Korruptoituneet tai poistetut Snapshotit
 • Tiedostojen poistaminen virtuaalikoneen sisältä
 • LUN:in alustus tai uudelleenasennus
 • Virtuaalikoneen alustus tai uudelleenasennus

Riippumatta ongelmatyypistä, mikäli tietoja katoaa Dell EqualLogic- tallennusjärjestelmästä, ota yhteyttä Ibas Kroll Ontrackiin välittömästi 09 424 509 03, jotta voimme minimoida lisävahinkojen syntymisen ja palauttaa tiedot mahdollisimman nopeasti.

dell san equallogic