Tiedonhallinta - Laadi rutiinit sähköpostille ja tietoarkistoille

Miten pitkään yrityksesi selviäisi
ilman tietoa?

Tuskin kovinkaan pitkään. Yritykselläsi on oltava toimivat rutiinit ja järjestelmät kustannusten, yrityksen toiminnan ja jatkuvuuden hallintaan parhaalla mahdollisella tavalla. Menetetyt tiedot pitää pystyä palauttamaan nopeasti, kriittiset tiedot pitää tarvittaessa tuhota turvallisesti, eikä mitään tietoja saisi vuotaa vääriin käsiin.

Data management lifeblood

Tiedonhallinta ja tiedon hallinta

Yrityksen sähköpostiliikenteen jatkuva tiedonhallinta?

Löydätkö helposti kaikki kirjoittamasi sähköpostiviestit - ja liitetiedostot? Mitä teet jos työntekijäsi toimivat epärehellisesti?

Ibas Kroll Ontrack on kehittänyt Ontrack PowerControls -ohjelman, jolla voit palauttaa yksittäisiä tietoja suoraan varmuuskopioista käyttöympäristöön. Etsi ja palauta tehokkaasti vain tarvitsemasi kohteet.

PowerControls for Exchange


Käytättekö MS Sharepointia?

Siinä tapauksessa olette todennäköisesti käyttäneet runsaasti aikaa ja rahaa Sharepointin asiakirjojen, listojen, kirjastojen, hakemistojen tai kokonaisten sivustojen palauttamiseen aiemmista varmuuskopioista tai snapshoteista.

Tutustu Ontrack PowerControls -ohjelmaan! Tietojen etsiminen, palauttaminen ja hallinta onnistuu sujuvasti varmuuskopiointiprosessin häiriintymättä.

PowerControls for SharePoint

Data management problems

PowerControls for SQL

Käytättekö paljon aikaa SQL-taulukoiden etsimiseen?

Poistettujen tai menetettyjen SQL-taulukoiden palautus ei luultavasti ole IT-osaston lempitehtäviä.

Ontrack Powercontrols for Microsoft SQL Server palauttaa yksittäisetkin taulukot ilman koko tietokannan palauttamista - ennätyksellisen nopeasti!

PowerControls for SQL

Spy

Älä vuoda tietoa vääriin käsiin

Monet eivät vieläkään tiedä, että kaikkien tietojen täydellinen hävittäminen kiintolevyltä on lähestulkoon mahdotonta käyttämällä ainoastaan käyttöjärjestelmien omia toimintoja. Kiintolevyn alustaminen, fdisk ja tietojen poistaminen käyttöjärjestelmän komentojen avulla eivät poista tietokoneeseen tallentamiasi tiedostoja. Nämä komennot ainoastaan muuttavat kiintolevyn ”sisällysluetteloa” ja jättävät suuren osan sisällöstä koskemattomaksi. Tiedot voidaan tällöin palauttaa tarkoituksenmukaisilla ohjelmistoilla.

Keskustele kanssamme kun etsit 100% turvallista tiedonhävitysratkaisua. Ohjelmistojemme avulla voit turvatyhjentää tallennusvälineet itse tai lähettää ne tyhjennettäväksi meille tai palvelukumppaneillemme.

Jos yrityksellänne on jo mielestäsi turvalliset menetelmät, voimme analysoida tyhjentämänne tallennusvälineen ja tarkastaa, ettei siitä ole mahdollista palauttaa mitään tietoa. Annamme analyysistämme asiantuntijalausunnon.