Milloin sähköpostin palautus on mahdollista?

Sähköpostien palautus ja sen mahdollisuudet riippuvat sähköpostien tallennusmuodosta. Sähköpostiviestejä lähetetään ja tallennetaan pääasiassa kahdella eri tavalla. Usein sähköpostit tallentuvat työasemaan, matkapuhelimeen tai sähköpostipalvelimille, kuten esimerkiksi Microsoft Outlookissa. Toisaalta, sähköpostia käytetään myös pilvipalveluissa, kuten Gmail, Hotmail tai Yahoo. Jos sähköpostia käytetään pilvipalveluissa, sähköpostin palautus onnistuu ainoastaan siinä tapauksessa, että viestit tallennetaan myös omalle laitteelle.

Vinkki sähköpostin käyttöön:

Jotta sähköpostiviestisi voidaan tarvittaessa palauttaa, kannattaa tarkistaa, että pilvipalveluun pohjautuvan sähköpostipalvelun viestit tallennetaan myös tietokoneeseesi tai matkapuhelimeesi.


Sähköpostin palautus

Sähköpostin palautus palvelimelta

Jos sähköpostitilit on tallennettu omaan sähköpostijärjestelmäänne – tietokantaan, Microsoft Exchange Information Storeen tai yksittäisiin tiedostoihin, kuten PST – voidaan sähköpostin palautus tehdä sähköpostipalvelimesta.

Vinkki: Microsoft Exchange EDB-tiedostot voidaan palauttaa Ontrack PowerControls -ohjelmalla suoraan palvelimelle.


Sähköpostin palautus rikkinäisestä tallennusvälineestä

Sähköpostin palautus rikkinäisestä laitteesta voi olla monimutkaista. Epäonnistunut palautusyritys voi vaurioittaa tietoja entisestään. Suosittelemme ottamaan yhteyttä Ibas Kroll Ontrackiin ennen kuin yrität sähköpostin palautusta itse. Todennäköisesti koko kiintolevy on käsiteltävä ennen kuin kadonneisiin tiedostoihin päästään käsiksi.

Sähköpostin palautus rikkinäisestä tallennusvälineestä

Milloin voin käyttää palautusohjelmaa sähköpostin palautusta varten

Milloin voin käyttää palautusohjelmaa sähköpostin palautusta varten?

Jotta sähköpostin palautus voidaan toteuttaa, on sähköpostien oltava tallennettuina paikallisesti tietokoneessa, älypuhelimessa tai tabletissa. Jos sähköpostisi ovat kadonneet niin sanotun loogisen virheen takia, voit kokeilla helppokäyttöisiä tee-se-itse ohjelmiamme:  Ontrack EasyRecovery tai Ontrack Powercontrols.

CTA

Soita meille 09 424 509 03

Asiakaspalvelumme auttaa sinua

Ottakaa yhteyttä!