Areto Solutions käyttää Ontrack Powercontrols for Exchange -ohjelmistoa

- Käytämme Ontrack PowerControls -ohjelmistoa ennen kaikkea asiakkaiden migraatioissa omiin järjestelmiin, kertoo Areto Solutionsin vanhempi konsultti Arve Beckstrøm.

Areto Solutions toimittaa IT-laitteita ja -palveluja kaikenkokoisille yrityksille Keski-Norjan alueella. Vuodesta 2003 yhtiö on tunnettu alan luotettavana ja korkeatasoisena toimijana. Areto Solutions ylläpitää muun muassa sähköpostipalvelimia asiakkailleen. Ylläpitopalveluihin sisältyy usein nykyisten Exchange-palvelimien migraatioita eli tietojen siirtämistä yrityksen omaan tai päivitettyyn käyttöympäristöön. Aiemmin käytössä oli Microsoftin ratkaisu, joka kuitenkin osoittautui liian hankalaksi ja aikaa vieväksi. Siksi yritys halusi tutustua vaihtoehtoisiin ratkaisuihin.

Perusteellisten testien jälkeen päädyttiin valitsemaan Ontrack PowerControls for Exchange. Päätökseen vaikutti olennaisesti se, että ohjelmistoa voidaan käyttää kaikissa Exchangen versioissa. Uusien ja vanhojen palvelimien ei myöskään tarvitse olla kytkettynä toisiinsa. Ontrack PowerControls mahdollistaa sujuvan ja saumattoman migraation suorittamisen.

- Käytämme Ontrack PowerControls -ohjelmistoa ennen kaikkea asiakkaiden migraatioissa omiin järjestelmiin, Areto Solutionsin vanhempi konsultti Arve Beckstrøm kertoo. – Lisäksi on erittäin hyödyllistä, että tietoja voidaan etsiä ja palauttaa aiemmista varmuuskopioista joko suoraan Exchange-palvelimeen tai uusiin tai olemassa oleviin PST-tiedostoihin.

Ontrack PowerControls etsii aineistoja määritettyjen hakukriteerien perusteella useasta eri lähteestä. Tietoja voidaan etsiä myös mistä tahansa sähköpostilaatikoiden tai kansioiden yhdistelmästä.

- Olemme todella tyytyväisiä Ontrack PowerControl -ratkaisuun. Järjestelmänvalvojan käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja selkeä. Kuka tahansa pystyy hallitsemaan sitä, Beckstrøm kiteyttää.

Areto Solutions

Areto Solutions on Trondheimin johtava palvelin-, tallennus-, varmuuskopiointi-, tietoturva- ja ryhmätyöratkaisujen konsulttitoimisto. Se toimittaa HP:n, IBM:n ja Applen laitteita sekä monipuolisia konsultti- ja käyttöpalveluita. Yritys on Vitari-yhteistyökumppani ja yksi Norjan asiantuntevimmista VISMA-ohjelmistotuotteiden toimittajista. Yrityksen päämääränä on toimia edelläkävijänä tulevaisuuden ratkaisujen kehittämisessä. Siihen pyritään paneutumalla huolellisesti asiakkaan työprosesseihin ja tavoitteisiin, hyödyntämällä nykyisiä ja tulevia teknisiä mahdollisuuksia sekä räätälöimällä ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden kilpailukykyä.