Vahingossa poistettujen tiedostojen palautus

Poistetun tiedoston palautus

Ibas Kroll Ontrack palauttaa sekä yritysten että yksityisasiakkaiden poistetut tiedostot.

Voit lähettää kiintolevysi meille tai kokeilla tiedostojen palautusta itse Ontrack EasyRecovery –ohjelmallamme, joka toimii sekä Windows- että Apple-laitteissa.

Vinkki

Jos olet poistanut tiedostoja vahingossa, lopeta laitteen ja tallennusvälineen käyttö välittömästi. Näin varmistat, ettei uusia tiedostoja tallenneta poistettujen, pelastettavaksi tarkoitettujen tiedostojen päälle.


Tiedostojen palautus, poistetut tiedostot

Tiedostojen palautus rikkinäisestä tallennusvälineestä

Tarjoamme edullisia ratkaisuja kaikentyyppisten tiedostojen palautukseen. Olipa kyseessä minkälaiset poistetut tiedostot tahansa, kuten asiakirjat, laskelmat, esitelmät, tietokannat, videot, valokuvat tai musiikki, autamme mielellämme.

Jos syy poistetuille tiedostoille johtuu elektronisten komponenttien tai mekaanisten osien rikkoutumisesta, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Asiantuntijamme neuvovat sinua ilmaiseksi. Tärkeintä on, ettet menetä tai poista tiedostoja lisää.

Vältä tärkeiden tietojen menettäminen

Vinkki:Jos kovalevy on fyysisesti rikki, pitää poikkeuksellista ääntä, on kärsinyt tulipalosta tai nesteen vaikutuksesta, älä yritä tiedostojen palautusta itse millään menetelmällä.


Milloin voi käyttää tiedostojen palautusohjelmaa?

Ontrack EasyRecovery on erinomainen työkalu valokuvien, musiikin, videoiden, sähköpostin ja asiakirjojen palauttamiseen, jos kyseiset tiedostot on poistettu vahingossa tai ne eivät ole saatavissa tallennusvälineen formatoinnin tai ohjelmavirheen seurauksena.

Ontrack EasyRecovery sopii niin yrityksille kuin kuluttajille ja se on saatavissa Windows- ja Mac-ympäristöihin.

Ohjelmassa ei ole tiedostojen palautuksen määrän tai koon suhteen rajoituksia. Se toimii myös kaikilla tallennusvälineillä.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva versio ja osta suoraan verkkokaupastamme

Ontrack EasyRecovery

CTA

Soita meille 09 424 509 03

Asiakaspalvelumme auttaa sinua

Ottakaa yhteyttä!