Liity Authorised Partner -ohjelmaamme!

Authorised Partner -ohjelma

Kumppanuusohjelmamme avulla voit palvella asiakkaitasi entistä paremmin. Ibas Kroll Ontrackilla on jo yli 200 yhteistyökumppania Suomessa. Toivomme, että sinä liityt joukkoon.

Vaikka ette vielä kuuluisikaan Partner-ohjelmaamme, voitte luonnollisesti tilata tietojenpalautuspalveluitamme ja tuotteitamme. Sertifioituna kumppanina saisitte kuitenkin parempia etuja.

Rekisteröidy nyt
Ibas Data Recovery sertifisert partner

Fordeler

Erityisedut

  • Toimeksiantosi asetetaan etusijalle.
  • Alennuksia tietojenpalautuspalveluista.
  • Kampanjahinnat tietojen palautus- ja hävitysohjelmistoille.
  • Myyntimateriaalia.
  • Uutiskirje, jossa kerromme uusista trendeistä sekä jaamme neuvoja, vinkkejä ja suosituksia.
  • Voit käyttää Ibas Kroll Ontrack-tavaramerkkiä omassa markkinoinnissasi.

Myyntimateriaalit

Myyntimateriaalin avulla voit auttaa asiakastasi ymmärtämään, mistä tietojen palautuksessa on kyse ja mihin sen hinnoittelu perustuu. Saat hyviä neuvoja oikeanlaisen ensiavun antamiseen.

Lisäksi saat alennuksia Ontrack PowerControls for Exchange ja Sharepoint –ohjelmista samoin kuin tiedonhävitysratkaisuistamme. Tutustu myyntimateriaaliimme.

Hyödynnä kumppanuutta markkinoinnissasi!

Authorised Partner -ohjelman jäsenenä saat käyttää siihen tarkoitettua logoamme verkkosivustollasi.

Kysy muuta materiaalia asiakaspalvelustamme.

Rekisteröidy nyt!

Authorised Partner -ohjelma on ilmainen, eikä se edellytä minkäänlaista muodollista sopimusta. Priorisoimme sinun ja asiakkaidesi toimeksiannot, saat alennuksia, nopeaa palvelua ja maailman johtavien tietojen palautuksen asiantuntijoiden tuen!

Rekisteröidy

Englanninkieliset videomme auttavat sinua kumppaninamme antamaan asiakkaillesi hyviä neuvoja ja oikeanlaista apua silloin, kun heillä on tarvetta tietojen palauttamiseen tai hävittämiseen


The Basics of Data Recovery

Hyvä aloitus uudelle kumppanille. Opit menetelmiä ja rutiineja, jotka on hyvä pitää mielessä, kun asiakkaasi tarvitsee apua tietojensa palauttamiseen.


How to Present and Sell Data Recovery as a Service

Myyntiargumentteja ja tietoa palvelumme eri vaiheista.


Data Recovery in Virtual Environments

Virtuaalisia tallennusjärjestelmiä käytetään entistä enemmän. Toimivasta teknologiasta huolimatta puutteet varmistusmenetelmissä ja inhimilliset virheet aiheuttavat vahinkoja.


Data Management Solutions for Micorsoft Exchange and SharePoint Recovery

Työkaluohjelma kadonneiden, poistettujen ja arkistoitujen sähköpostikohteiden helppoon palauttamiseen. Exchange-palvelimen kaatuessa voit käyttää Ontrack PowerControlsia sähköpostitilien palauttamiseen suoraan viimeisimmästä varmuuskopiosta - tai jälleenmyydä ohjelmalisenssin asiakkaallesi.

SharePointia varten kehitetyn ohjelmaversion avulla järjestelmäylläpitäjät voivat etsiä ja palauttaa Microsoft Office SharePoint Server -kohteita helposti ja nopeasti - asiakirjat, listat, kirjastot ja kansiot samoin kuin kokonaiset SharePoint-sivustot.


Secure & Reliable Data Destruction

Tämä opetusvideo käsittelee tietojen hävittämistä. Voit myydä tiedonhävitysohjelmistoja tietokoneiden, palvelinten, virtuaalikoneiden, mobiililaitteiden ja flash-muistien turvatyhjentämiseen sekä yksittäisten tiedostojen ja kansioiden hävittämiseen.

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös Ontrack Eraser Degausser -magnetointilaite, jolla kiintolevyt ja magneettinauhat, myös rikkinäiset, voidaan tyhjentää 100 % luotettavasti.

Tältä sivulta voita ladata tilauslomakkeita ja myyntimateriaalia, joita voit hyödyntää omassa myyntityössäsi ja asiakaspalvelussasi, kun asiakkaanne tarvitsee ratkaisuja tietojen palauttamiseen tai hävittämiseen.

Resurssenter

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus

Ibas Tietojen palautus