Ontrack PowerControls for Sharepoint

Ontrack PowerControls palauttaa Sharepoint-palvelimen tiedot vaivattomasti. Asiakirjojen, luetteloiden, kirjastojen, kansioiden ja kokonaisten Sharepoint-sivustojen hakeminen on nopeaa. Voit palauttaa juuri ne Sharepoint-kohteet, joita tarvitset. Ohjelman avulla löydät tarvitsemasi kohteet hetkessä ja voit kopioida ne suoraan tuotantoympäristöön.

Ontrack PowerControls for Sharepoint

Käytä vähemmän aikaa etsimiseen

Ontrack PowerControls -ohjelmassa on edistykselliset hakutoiminnot, jotka etsivät tietoja useasta tietokannasta samanaikaisesti. Näin ollen vanhoja varmuuskopioita tai snapshot-kopioita ei tarvitse erikseen avata analysoitavaksi. Voit etsiä tietoja monilla eri kriteereillä, kuten tiedostotyyppi, hakusana, aihe, päivämäärä, käyttäjänimi ja tiedoston tai liitteen sisältö.

Varmista palautuksen tietoturvallisuus

Jotta Sharepoint-tietojen palautus täyttäisi voimassa olevat säännökset ja muut vaatimukset, on palautettujen kohteiden metatietojen säilyttävä alkuperäisinä. Ontrack PowerControls ei muuta Sharepoint-lähteen tai -kohteen metatietoja, vaan säilyttää ne koskemattomina.


Selaa, etsi ja palauta tietoja RBS:stä

Suurin osa Sharepoint -tiedoista tallennetaan Binary Large Objects (BLOB) -tiedostoihin. Niiden sisällön rakenne on jäsentymätöntä ja tiedostot vievät 80-95 % tallennuskapasiteetista. Yritykset käyttävät RBS-ratkaisuja (Remote BLOB Store) BLOB-tietojen ulkoistamiseen kustannusten pienentämiseksi.

Ontrack PowerControls RBS Agent for Sharepoint laajentaa haku- ja palautustoiminnot ulkoistetulle Sharepoint-sisällölle Metalogix Storage Point, StorSimple, ja FILESTREAM -ympäristöissä. Näin järjestelmän ylläpitäjät voivat etsiä ja palauttaa Sharepoint-kohteita suoraan Sharepoint-tuotantopalvelimeen tai toiseen tiedostojärjestelmään

Sharepoint 2013 Shredded Storage palautus

Shredded Storage viittaa Sharepoint 2013:n yhteydessä parannettuun asiakirjojen hallintaan. Ontrack PowerControls on markkinoiden ainoa työkalu, joka tukee Sharepoint 2013 Shredded Storage:n palautusta. Shredding-menetelmä vähentää verkossa siirrettävän tiedon määrää, mikä parantaa järjestelmän suorituskykyä. Kun muokattuun asiakirjaan tallennetaan vaiheittain ainoastaan siihen tehdyt muutokset kokonaisen uuden kopion sijasta, voi Shredding-menetelmä pienentää tallennusvolyymia myös SQL-palvelimella.


Sharepoint sisällön hallinta

Ontrack PowerControls mahdollistaa nopean ja vaivattoman Sharepoint-kohteiden palautuksen. Ohjelmamme avulla löydät tarvittavat asiakirjat, luettelot, kirjastot, kansiot ja kokonaiset Sharepoint-sivustot hetkessä. Aikaa ja rahaa säästyy, kun kokonaista Sharepoint-sivustoa ei tarvitse palauttaa aikaisemmasta varmuuskopiosta.

Content Management Sharepoint

Yleiskatsaus | Ontrack PowerControls for Microsoft Sharepoint

Ontrack PowerControls mahdollistaa nopean ja vaivattoman Microsoft Office SharePoint -kohteiden palautuksen. Ohjelmamme avulla löydät asiakirjat, luettelot, kirjastot, kansiot ja kokonaiset Sharepoint-sivustot hetkessä.


Hakutoiminnot | Ontrack PowerControls for Microsoft Sharepoint

Videomme opastaa, miten avaat Sharepoint-sivuston ja palautat tai siirrät sen sisältöä.


Kohdetiedostot ja -palvelimet | Ontrack PowerControls for Microsoft Sharepoint

Videomme opastaa, miten avaat Sharepoint-sivuston ja palautat tai siirrät sen sisältöä.


Lähdetiedostot | Ontrack PowerControls for Microsoft Sharepoint

Video neuvoo, miten avaat lähdetiedoston tai varmuuskopion ja miten voit hakea, palauttaa, kopioida tai tarkastella Sharepoint-sivuston sisältöä.