Microsoft Sharepoint ja tietojen palautus

Microsoft Sharepoint ja tietojen palautus

Microsoft Sharepoint ja tietojen palautus

Ontrack PowerControlsin avulla järjestelmäylläpitäjät voivat palauttaa Sharepoint-kohteita aiemmista varmuuskopioista ja snapshoteista helposti ja nopeasti. Ohjelma lukee tiedot suoraan olemassa olevista varmuuskopioista, minkä jälkeen voit hakea ja palauttaa halutut kohteet.


Tietojen palautus nauhoilta

Ontrack PowerControls tekee yksittäisten Sharepointin lluetteloiden, kirjastojen ja hakemistojen palauttamisesta hyvin tehokasta. Ohjelmisto on yhteensopiva olemassa olevan tietokantasi kanssa, joten voit palauttaa sisältöä MDF-, NDF- ja LDF-tiedostoista suoraan valitsemaasi Sharepoint-ympäristöön tai toiseen palvelimeen. Microsoft Office Sharepoint Server -varmuuskopiot voidaan hakea nauhoista tai levyjärjestelmistä.

SharePoint Restore

Sharepoint Recovery

Et tarvitse erillistä palautuspalvelinta

Monet Sharepointin varmistus- ja palautusohjelmistot pystyvät palauttamaan tietoja ainoastaan samalle tai kahdennetulle palvelimelle. Ontrack PowerControlsissa ei ole tätä rajoitetta. Voit vapaasti valita, haluatko palauttaa tiedot suoraan Sharepoint-tuotantopalvelimelle, toiselle Sharepoint-palvelimelle tai toiseen tiedostojärjestelmään.