Sähköpostikohteiden palautus Exchange ja Office 365 -ympäristöissä

Data Managment Recover

Sähköpostien palautus

Palauta kadonneet, poistetut ja arkistoidut sähköpostit nopeasti ja helposti Ontrack PowerControls -ohjelmalla. Jos työkaverisi sattuu vahingossa poistamaan tärkeän sähkopostikansionsa, voit palauttaa sen muutamassa minuutissa hänen sähköpostitililleen – oman työpöytäsi äärestä. Jos Exchange-palvelin kaatuu, voit palauttaa kaikki kohteet viimeisimmästä varmuuskopiosta Ontrack PowerControlsin avulla.


Sähköpostitilien palautus

Kasvavan sähköpostiliikenteen ylläpito aiheuttaa monissa organisaatioissa merkittäviä kustannuksia. Olipa ympäristössänne 50 tai 50 000 sähköpostitiliä, arkistoitujen tilien palauttaminen voi viedä uskomattoman paljon aikaa tavanomaisilla palautusmenetelmillä.

Ontrack PowerControlsin avulla voit hakea tietoja kaikista arkiston sähköpostitileistä. Kehittämämme tekniikka näyttää vain ne kohteet, jotka vastaavat hakuehtoja ja palauttaa valitut kohteet täydestä EDB-tietokannan varmuuskopiosta suoraan käytössä olevaan Exchange-palvelimeen tai uuteen tai olemassa olevaan PST-tiedostoon. Näin sinun ei tarvitse tehdä aikaa vieviä ja kalliita varmuuskopioita erikseen jokaisesta sähköpostitilistä.

Käytä Ontrack PowerControlsia mm. seuraavien kohteiden palauttamiseen:

  • Kokonaiset sähköpostilaatikot, kansiot ja yksittäiset viestit.
  • Liitetiedostot, yhteystiedot ja kalenterit.
  • Jaettujen kansioiden sisällöt.
Sähköpostien palautus

Data Managment Comprehensive Exchange Recovery

Säästää aikaa ja rahaa

Ontrack PowerControlsin avulla säästät rahaa ja arvokasta aikaasi kun sinun ei tarvitse tehdä ja ylläpitää varmuuskopioita yksittäisistä sähköpostilaatikoista. Kohteiden hakemiseen ja palauttamiseen kuluva aika lyhenee ja poistettujen kohteiden automaattisen arkistoinnin tarve vähenee. Koska olemassa olevia varmuuskopiointikäytäntöjä ei tarvitse muuttaa, Ontrack PowerControls säästää Exchange-ylläpitäjiä monelta kohteiden palauttamiseen, uudelleenrakentamiseen ja analysointiin liittyvältä vaivalta.

Arkistojen palautus

Kansainväliset lait ja muut säädökset vaikuttavat yrityksiin, jotka toimivat ulkomailla. Vanhojenkin tietojen saatavuuden takaamiseksi on välttämätöntä pitää sähköpostiarkistoa. Tietojen hakeminen ja palauttaminen on aikaa vievä tehtävä, olipa järjestelmässä 50 tai 50 000 sähköpostitiliä. Ontrack PowerControls ratkaisee kaikki nämä ongelmat Microsoft® Exchange Server ja Office 365 -käyttöympäristöissä..

Varmuuskopioiden palautus

Palauta yksittäiset kohteet, kuten sähköpostilaatikot, liitetiedostot, hakemistot tai viestit suoraan käytössä olevaan Exchange-palvelimeen tai PST-tiedostoon. Voit myös kopioida ne sähköpostilaatikosta Office 365 -tilille.

Palauta vain se mitä tarvitset

Ontrack PowerControls sisältää edistyneet toiminnot, jotka hakevat tietoja kattavasti kaikista sähköpostilaatikoista. Hakeminen on huomattavasti nopeampaa kuin hakeminen jokaisesta sähköpostilaatikosta erikseen tai hakeminen varmuuskopioista, jotka pitää ensin purkaa. Järjestelmäylläpitäjät voivat näin vastata sisäisiin pyyntöihin lyhyemmässä ajassa.

Sähköpostin palautus nauhalta

Voit palauttaa sähköpostit magneettinauhoilta huomattavasti nopeammin, yksinkertaisemmin ja vaivattomammin, kun sinun ei tarvitse asentaa ja ylläpitää palautuspalvelinta sitä varten. Ontrack PowerControlsin avulla voit kopioida kokonaiset postilaatikot toiseen kohteeseen tietojen jatkokäsittelyä varten.

Arkistoidut Office 365 -tilit

Järjestelmäylläpitäjät voivat tarvittaessa arkistoida entisen työntekijän sähköpostitilit Ontrack PowerControlsilla. Kun tiedot tallentaa PST-tiedostoon, voi käytöstä poistetun tilin sulkea ja välttää tarpeettomat ylläpitokulut. Samalla varmisteteaan tietojen säilyminen mahdollista tulevaisuuden tarvetta varten.

Laajenna magneettinauhojen palautusmahdollisuuksia

Ontrack PowerControlsin käyttäjät voivat hyödyntää tuotteen ominaisuuksia vieläkin paremmin ainutlaatuisten ExtractWizard Agentien avulla. Niiden avulla varmuuskopiot voidaan purkaa suoraan nauhalta levylle ja edelleen suoraan Exchange-palvelimelle. Toimenpiteeseen ei tarvita edes vanhaa varmistusjärjestelmää tai palautuspalvelinta.