Data Managment Migration and Consolidation

Migraatio ja konsolidaatio

Yritysjärjestelyt johtavat usein sähköpostiympäristön muutoksiin. Yrityksen laajeneminen, fuusio tai myynti johtaa tavallisesti toimenpiteisiin myös tietojen hallinnassa. Exchange-ympäristön tulee olla joustava ja helposti päivitettävä, laajennettava ja muunneltava.

Exchange-ylläpitäjän vähemmän miellyttäviin tehtäviin kuuluvat Exchange-palvelinten migraatio ja konsolidaatio sekä verkkoarkkitehtuurin asetusten muuttaminen. Ontrack PowerControls säästää aikaa, rahaa ja vaivaa kopioimalla offline-sähköpostitilit uuteen kohteeseen Exchange- tai Office 365 -migraatiossa.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten Ontrack PowerControls helpottaa Exchange-palvelimien ja Office 365 -ympäristöjen migraatioissa.


Exchange-sähköpostien migraatio

Kun Exchange-palvelin poistetaan käytöstä, voi Ontrack PowerControls Mailbox Creation Wizard kopioida automatisoidusti kaikki asentamattomassa Exchange Database (EDB) -tietokannassa olevat sähköpostitilit toiseen verkossa olevaan palvelimeen. Työkalun avulla kaikki sähköpostilaatikot voidaan siirtää yhteen Information Storeen siten, että vanhaa palvelinta ei tarvitse asentaa uuteen verkkorakenteeseen ollenkaan.

Järjestelmätyökalut ja muut migraatioratkaisut, toisin kuin Ontrack PowerControls, edellyttävät sekä vanhan että uuden palvelimen kytkemistä verkkoon migraation suorittamiseksi.

Data Managment Exchange Mailbox Migration

Data Managment Consolidation Of Exchange Servers

Exchange-palvelimen konsolidaatio

Exchange-palvelimien konsolidoinnilla säästetään aikaa ja rahaa kun palvelinten ja tallennetun tiedon määrä pienenee. Käyttämällä Ontrack PowerControls -ohjelmaamme tehostat konsolidointiprosessia, etkä tarvitse sen tekemiseen ylimääräisiä laitteita, vanhaa järjestelmää tai resursseja.


Office 365 -migraatio

Office 365 -palvelun käyttöön ottavat yritykset eivät useimmiten siirrä kaikkia sähköpostitilejä uuteen palveluun. Sen sijaan tapana on päätyä sähköpostitilien migraatioon tietyn päivämäärän jälkeen. Joskus voi kuitenkin syntyä tarve etsiä ja palauttaa migraatiopäivää edeltäviä sähköposteja käyttäjän sähköpostitilille. Ontrack PowerControls etsii, kopioi ja palauttaa halutut kohteet suoraan paikallisesta EDB-tietokannasta käyttäjän Office 365 -sähköpostiin nopeasti ja vaivattomasti.

Ongelmia sähköpostin hallinnassa?

Eräs kollegamme sattui vahingossa poistamaan viestiketjun, jota olisi tarvittu isoon projektiin. Viestit olivat tallennettuna yhteen Exchange-palvelimeen, mutta useisiin eri EDB-tiedostoihin.

Käyttämällä Ontrack PowerControlsin Content Analys -toimintoa voidaan luoda yksi Content Analys Store, johon sisällytetään kaikki tarpeelliset EDB-tiedostot. Näin säästyy aikaa ja poistettujen sähköpostien palauttaminen käy tehokkaammin.