Linux-laitteet ja tietojen palautus

Linux ja Unix -järjestelmien asiantuntija

Ibas Kroll Ontrack palauttaa kadonneet, poistetut, korruptoituneet ja virheelliset tiedostot Linux-palvelimista, -pöytäkoneista ja –kannettavista sekä Android-älypuhelimista ja -tableteista.

Asiantuntijoillamme on käytössään kattava valikoima palautustyökaluja sekä puhdaslaboratorio parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Linux laitteet ja tietojen palautus

Linuxin ja Unixin käyttäjille tietojen palautus palvelut

Meillä on pitkä kokemus hävinneiden, poistettujen, korruptoituneiden ja virheellisten tiedostojen palauttamisesta kaikenlaisista Linux-laitteista ja Android-puhelimista, jotka ovat rikkuneet iskun, nesteen tai muun vahingon seurauksena. Autamme tällöin menetettyjen tietojen palauttamisessa.


Linux Data Recovery Advantages

Ibas Kroll Ontrackin vahvuudet

Huippuluokan työkalut: Ibas Kroll Ontrackilla on käytettävissään luultavasti parhaat työkalut loogisesti vaurioituneiden tietojen palauttamiseen; korruptoitunut Linux-ympäristö tai salasanasuojattu Android-puhelin.

Asiantuntemus: Asiantuntijoillamme on yhteensä yli 1.400 vuoden kokemus tietojen palautuksesta. Kun valitset meidät, saat alan suurimman ja kokeneimman asiantuntijajoukon puolellesi.

Palvelutasot


Ibas Kroll Ontrack pelastaa useimmista Linux-palvelimista ja –työasemista vahingossa poistettuja, ylikirjoitettuja tai viruksen korruptoimia tiedostoja samoin kuin järjestelmävirheen tai formatoinnin vaurioittamia tiedostoja.

Ibas Kroll Ontrack tarjoaa tietokantojen palautuspalveluja ja palvelinten palautuspalveluja Red Hat Linux ja SUSE Linux Enterprise-palvelimille.

Vinkki Linux tietojen palautukseen:

Maksuton asiakaspalvelumme auttaa sinua, kun olet kadonnut tietojasi.

Soita meille, niin neuvomme ilmaiseksi.
09 424 509 03


CTA

Soita meille 09 424 509 03

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7

Ottakaa yhteyttä!