IT-forensiikkaa viranomaisille

30 vuotta tekniikan kärkijoukoissa

Ibas voisi olla lainvalvontaviranomaisten pitkäaikainen toimittaja ja yhteistyökumppani koko Pohjoismaiden alueella.

Digitaalisen, rikosteknisen liiketoimintamme perustan muodostavat uskottavuus ja tekninen osaaminen. Teknologiamme ja menetelmämme perustuvat yli 30 vuoden kokemukseemme tietojen pelastamisesta ja tietojen hävittämisestä. Panostamme jatkuvasti tutkimus- ja kehitystoimintaan voidaksemme tarjota asiakkaillemme edistyksellisimpiä palveluja ja työkaluja.

Soita 09 424 509 03

Ota yhteyttä

Tutkintaraporttimme kelpaa oikeudenkäynneissä

Kovalevy todistusaineistona rikostutkinnassa

Luemme tietoa rikkinäisistä levyasemista

Organisaatioille, joilla on omia forensiikkatutkijoita, tarjoamme tietojen pelastuspalveluita rikkinäisistä tallennusvälineistä.

Puhdaslaboratoriomme, mittava varaosavarastomme sekä asiantuntemuksemme käsitellä fyysisesti rikkinäisiä tallennusvälineitä täydentävät forensiikkaorganisaatiomme toimintaa korvaamattomilla taidoilla ja kokemuksella.

Pelastetut tiedot toimitetaan vastaanottajalle sopivassa formaatissa, esimerkiksi E01-formaatin peilikopiona. Ibas-laboratoriolla korjataan ja peilikopioidaan kiintolevyjä ja muita tallennusvälineitä, joita viranomaisten forensiikkatiimi ei muuten pystyisi tutkimaan niiden fyysisen tai loogisen vaurion takia. Ibas auttaa peilausprosessissa ja tietoihin pääsyssä, jonka jälkeen asiakkaan omat forensiikka-asiantuntijat voivat jatkaa analyysiään.

Työmme ja toimituksemme ovat luonnollisesti luottamuksellisia.


Syventävä analyysi

Teoriassa kaikki osaavat kaikkea, pientä ja suurta. Kaikilla tutkimuksilla on kuitenkin rajansa.

Ibas tarjoaa syventäviä analyysejä mm. kännyköille, jotka ovat kärsineet vakavia fyysisiä vaurioita ja joista teknologiamme joissain tapauksissa pystyy löytämään lisätietoa ja dataa. Meillä on kokemusta myös lukittujen ja sellaisten puhelimien käsittelystä, joita kaupalliset forensiikkaohjelmat eivät tue.

Riippumatta viranomaisesta tai organisaatiosta, Ibas Laboratoriolla on ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Digitaalista todistusaineistoa älypuhelimessa

Ring oss på 62 81 01 00

Soita meille 09 424 509 03

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7

Ottakaa yhteyttä!