Digitaalinen forensiikka - analyysi

Digitaalisen todistusaineiston merkitys siviilioikeudellisissa riidoissa kasvaa jatkuvasti.

Jos yrityksessä epäillään tapahtuneen epärehellistä toimintaa, tietovarkauksia tai muita väärinkäytöksiä tai rikoksia, Ibas forensiikka-asiantuntijat analysoivat ja dokumentoivat digitaaliset jäljet - potentiaalisen todistusaineiston - palvelimista, tietokoneista ja mobiililaitteista.

Autamme niin oikeuslaitoksia, asianajajia, julkista sektoria kuin yksityissektorin yrityksiä. Dokumentoimme tallennusvälineistä löytyneet todisteet ja tarvittaessa toimimme asiantuntijatodistajana oikeudenkäynneissä.

Soita 09 424 509 03

Ota yhteyttä

Digitaaliset jäljet yhä tärkeämpiä todisteita

Sähköistä todistusaineistoa kaikenlaisiin tarpeisiin

Digitaaliset todisteet ovat tärkeitä monessa

 • Tietovarkaudet
 • Sopimusrikkomukset
 • Kartellit
 • Korruptio
 • Teollisuusvakoilu
 • Talousrikokset, kavallukset
 • Konkurssirikokset
 • Perusteettomat irtisanomiset
 • Työntekijöiden epärehellisyys
 • Asiakirjojen väärennökset
 • Koodivarkaudet ja suojatun aineiston luvaton käyttö

Syvällistä osaamista digitaalisesta forensiikasta

Palvelumme tarjoaa sinulle pääsyn tehokkaisiin työkaluihin, tukea erilaisten tilanteiden käsittelyyn sekä menetelmät, joilla todistusaineisto käsitellään oikeaoppisesti sen koskemattomuutta vaarantamatta.

Digitaalisen, rikosteknisen liiketoimintamme perustan muodostavat uskottavuus ja tekninen osaaminen. Panostamme jatkuvasti tutkimus- ja kehitystoimintaan voidaksemme tarjota asiakkaillemme edistyksellisimpiä palveluja ja työkaluja. Teknologiamme ja menetelmämme perustuvat yli 30 vuoden kokemukseemme tietojen pelastamisesta ja tietojen hävittämisestä.

Tallennusvälineen tutkintaa elektronimikroskoopilla

Digitaalisten jälkien tulkintaa

Digitaalisten todisteiden tulkinta

Digitaalisen todistusaineiston määrä on usein iso ja sitä tulkitaan eri tavoilla riippuen siitä, kuka sitä tulkitsee.

Tärkeä osa työtämme on välittää kokemuksiamme ja tietämystämme IT-forensiikasta ja digitaalisten todisteiden tulkinnasta. Auttaaksemme asianajajia tulkitsemaan digitaalisia todisteita, lisäsimme palvelutarjontaamme mm. tutkinta-aineistojen esikatselumahdollisuuden, tulkkausavun, ns. toisen mielipiteen (second opinion), asiantuntijalausunnot sekä asiantuntijatodistajana toimimisen oikeudenkäynneissä.


Asianajajan rooli on ratkaiseva

Tiedämme kokemuksesta, että on helpompaa ja tutkinnan tulokset ovat parempia jos asiakkaan lakimies on prosessissa mukana alusta alkaen.

Ibas IT-forensiikkapalveluja myydään ensisijaisesti suoraan yrityksille. Tarjoamamme palvelukokonaisuus on kuitenkin monille vieras ja vaikeasti ymmärrettävä, jonka takia yritykset tarvitsevat alaa tuntevan asianajajan apua tutkinnan tulosten omaksumiseen ja hyödyntämiseen. Suosittelemme, että palvelumme tilaajana toimii lakimies. Asiakkaille, jotka ottavat edustajansa mukaan forensiikkaprosessiin heti alusta lähtien ja tilaavat palvelumme lakitoimiston kautta, tarjoamme palkkioksi alennuksen palvelumme hinnasta.

Lakimiesten apu forensiikkatutkinnassa oleellista

Ring oss på 62 81 01 00

Soita meille 09 424 509 03

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7

Ottakaa yhteyttä!