Ibas Teknologiakoulu

Haluatko järjestää oman Ibas Teknologiakoulun?

Räätälöimme loistavaa palautetta saaneen Ibas Teknologiakoulukiertueemme pohjalta asiakaskohtaisia tilaisuuksia tarpeen mukaan. Jos haluat järjestää tietohallinto-osastollenne koulutusta tai jos haluat IT-palveluntarjoajana järjestää asiakastilaisuuden, tulemme mielellämme puhumaan erikoisosaamiseemme liittyvistä aiheista.

Jos olet kiinnostunut, täytä lomake ja lähetä se meille.

Punaisella tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Ibas Teknologiakoulu - materiaalit

Seitsemän paikkakuntaa kattava Ibas Teknologiakoulu –kiertueemme päättyi Helsinkiin 12. toukokuuta 2015. Tilaisuuksiimme osallistui yhteensä yli 200 IT-alan ammattilaista sekä isoista organisaatioista että PK-yrityksistä.

122 osallistujalta vastaanottamamme palaute oli lähes poikkeuksetta erittäin positiivista, josta olemme kovasti iloisia ja kiitollisia. Palautteen perusteella seminaariamme olisi suositeltu erityisesti tietoturva-asiantuntijoille (71 % vastaajista) ja tietohallintojohdolle (65 %).

Voit tutustua Teknologiakoulumme materiaaleihin alla olevista linkeistä.

Luentomateriaalit

Videolinkit

Muuta

Teknologiakoulussa korostimme asianmukaisen ja toimivan jatkuvuussuunnitelman tärkeyttä kaikissa yrityksissä ja organisaatioissa. Halutessanne voitte käyttää alla olevaa materiaalia apuna oman jatkuvuussuunnitelmanne tekemisessä tai laittaa tiedoston sellaisenaan vaikkapa omaan intranettiinne pahan päivän varalle..