Microsoft Sharepoint ja tietojen hakeminen

Microsoft Sharepoint

Helppo ja nopea Sharepoint-tietojen palautus

Ontrack PowerControlsin avulla järjestelmäylläpitäjät voivat etsiä sekä palauttaa menetetyt tiedot helposti ja nopeasti Microsoft Office SharePoint Server -palvelimesta. Olipa kyseessä yksittäinen asiakirja, luettelo, kirjasto, kansio tai kokonainen Sharepoint-sivusto.


Käytä vähemmän aikaa tietojen hakemiseen Microsoft Sharepointista

Sharepoint- ja IT-järjestelmäylläpitäjiä pyydetään usein palauttamaan tietty asiakirja vanhasta varmuuskopiosta. Asiakirja voi olla useilla eri varmuuskopioilla, jolloin jokainen varmuuskopio on palautettava. Sen jälkeen pitää vielä etsiä pyydetty aineisto.

Ontrack PowerControls-ohjelmassa on kehittyneet hakutoiminnot, jotka hakevat tietoja yhden vanhan varmuuskopion sijaan arkistoidun Sharepoint-tiedoston kaikista tietokannoista samalla kertaa. Lisäksi tietoja voidaan hakea useiden eri hakuehtojen perusteella, kuten tiedostotyyppi, avainsana, aihe, päivämäärä, käyttäjät tai tiedoston/liitteen sisältö.

Faster Deployment

Ensuring Data Integrity

Säilyttää tiedostojen eheyden

Jotta Sharepointin tietojen palauttaminen vastaisi oikeudellisia säännöksiä ja muita tietoturvavaatimuksia, on tärkeää, että palautettavien tiedostojen metatiedot säilyvät muuttumattomina. Ontrack PowerControls ei muuta Sharepoint-lähdetiedoston tai kohteen metatietoja. Tietojen eheys varmistetaan käsittelemällä lähdetiedostoa niin kuin se olisi kirjoitussuojattu.


Nopeampi ja edullisempi

Ohjelmistomme on kehitetty tekemään yksittäisten tiedostojen palauttamisesta Sharepointissa nopeaa ja vaivatonta. Ontrack PowerControls helpottaa järjestelmäylläpitäjien työtä tarkasti määriteltyjen tietojen hakemisessa ja mahdollistaa niiden palauttamisen suoraan Sharepoint-käyttöympäristöön tai muuhun kohteeseen. Tämän ansiosta sinun ei enää tarvitse palauttaa kokonaista Sharepoint-sivustoa tietyn tiedoston hakemiseksi.

Ontrack PowerControls lukee olemassa olevien varmuuskopioiden sisällön, minkä jälkeen voit hakea ja palauttaa ainoastaan tarvitsemasi tiedot.

Pidä varmuuskopiointirutiinisi ennallaan

Ontrack PowerControlsia käytetään Windows-työasemalta, jolloin sinun ei tarvitse asentaa sitä Sharepoint-palvelimelle eikä tehdä monimutkaisia muutoksia Sharepointin tai Microsoft SQL Serverin asetuksiin. Voit säilyttää varmuuskopiointikäytäntönne ja Sharepoint-ympäristönne täysin ennallaan.