Flash-muistien tyhjentäminen

Sletting av Flash media

Flash-muistien turvatyhjentäminen

Blancco Removable Media Eraser -ohjelman avulla varmistat, että kaikki henkilökohtaiset tietosi on tuhottu ennen tallennusvälineiden poistamista käytöstä.

Flash-muistien tyhjentämisessä käytetään aivan omaa tekniikkaansa. Blancco Removable Media Eraser varmistaa, että tiedot on tuhottu mm. USB-muistitikuista, SD- ja CF-muistikorteista, Microdrive-kiintolevyistä ja muista flash-muistilaitteista ennen niiden poistamista käytöstä.

Turvallinen tiedonhävitysratkaisu

Blancco Removable Media Eraser tuhoaa sataprosenttisen tehokkaasti kaikki tiedot useimmista Microsoft Windows käyttöjärjestelmän tukemista siirrettävistä puolijohdemuisteista.

Nopea ja helppo hävitysprosessi

Ohjelmisto on helppo asentaa ja erittäin helppo käyttää kätevän graafisen käyttöliittymänsä ansiosta. Ohjelmistolla voi tyhjentää samanaikaisesti useita tallennusvälineitä.

Vastaa vaatimuksia

Blancco Removable Media Eraser toimii kansainvälisesti hyväksyttyjen tiedonhävitysstandardien mukaisesti. Sen avulla organisaation on helppo noudattaa sisäisten tietoturvaohjeiden ja paikallisen lainsäädännön vaatimuksia sekä ehkäistä tietovuotoja.


Yksityiskohtainen raportointi ja seuranta

Ohjelmisto luo automaattisesti yksityiskohtaisen raportin jokaisesta tiedonhävitystapahtumasta, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen laitteiden hävittämisprosessin toteuttamisen ja aukottoman seurannan.