Suuret tietomäärät = suuret kustannukset ja riskit

Koska suurin osa yritysten asiakirjoista on nykyisin sähköisiä, oikeudellinen prosessi sisältää sähköisesti tallennetun tiedon (Electronically Stored Information, ESI), kuten asiakirjat, tekstiviestit, sähköpostit, laskentataulukot, tietokannat, valokuvat jne., tunnistamisen ja esittämisen. Prosessia kutsutaan nimellä Ediscovery tai Edisclosure.

E-discovery

Ediscovery teknologi og ekspertise

Asiantuntemus ja osaaminen

Kun tutkinnalle tai tarkastukselle on olemassa konkreettinen tarve, voi asiantuntijoiden apu olla ratkaisevassa asemassa lopputuloksen kannalta. Me Ibas Kroll Ontrackissa olemme kokeneita suurten tietomäärien käsittelyssä ja tutkinnassa. Meidän lisäksemme tulisi hankkia myös oikeudellista apua.

Asiantuntijamme auttavat tietojen etsimisessä ja keräämisessä yrityksen tietojärjestelmistä tehokkaalla tavalla. On tärkeää, että tietojen keräämisessä noudatetaan hyväksyttyjä menetelmiä, joissa prosessi dokumentoidaan yksityiskohtaisesti ja tietojen eheys säilytetään. Tietojen suodattaminen voidaan tehdä usealla eri tavalla, kuten mm. ajan, tiedostomuodon, avainsanan, metadatan, lähettäjän tai vastaanottajan perusteella.

Edistykselliset ratkaisumme tietojen hakemisessa, suodattamisessa ja tarkastuksessa tekevät asianmukaisten asiakirjojen löytämisestä nopeaa. Yksityiskohtaisten analyysimenetelmiemme ansiosta oleelliset asiakirjat myös priorisoidaan.

Tehokkaassa tutkinnassa on huomioitava kaikki järjestelmät, jotka mahdollistavat pääsyn tietoihin mahdollisten käyttäjien sijainnista ja määrästä riippumatta. On tärkeää tietää, mitkä asiakirjat on jo tarkastettu ja minkä asiakirjojen työstämistä pitää vielä jatkaa. Näin työtaakkaa voidaan jakaa helposti tutkintaryhmän jäsenten kesken.


EDRM

Electronic Discovery Reference Model (EDRM) on eri tahojen muodostama organisaatio, joka tuottaa ohjeistuksia yrityksille ja lakiasiaintoimistoille liittyen Ediscovery-prosessien kustannushaasteisiin ja monimuotoisuuteen.

EDRM on foorumi, jossa jaetaan neuvoja ja kokemuksia parhaista käytännöistä. Kroll Ontrackilla on ollut kunnia kuulua tähän arvovaltaiseen ryhmään jo vuosia ja sen myötä osallistua yhteisten toimintamallien kehittämiseen.

Electronic Discovery Reference Model (EDRM)

En kontinuerlig prosess

Jatkuva, samanaikainen prosessi

Electronic Discovery Reference Model:ssa on kyse suoraviivaisesta työprosessista. Ediscovery on jatkuva ja iteratiivinen prosessi, joka koostuu toinen toisistaan riippuvaisista työvaiheista ja joita suoritetaan usein rinnakkain.

Tutkinnan kohteena olevat tiedot voivat olla EDRM-mallin missä tahansa työvaiheessa ja niitä toistetaan usein moneen kertaan.

Ediscovery.com kaikissa EDRM-vaiheissa

Kroll Ontrackin Ediscovery.com -teknologia ja palvelu tarjoaa ratkaisun jokaiseen EDRM-mallin vaiheeseen.

Tarvitsetpa erilaisia sähköisen aineiston etsimiseen, keräämiseen ja esittämiseen liittyviä kansainvälisiä palveluja tai monipuolista ohjelmistoa, autamme sinua mielellämme


Ring oss på 62 81 01 00

Soita meille (09) 2727 210

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7

Ottakaa yhteyttä!