eDiscovery-prosessi alkaa potentiaalisen, sähköisen todistusaineiston turvaamisella.

eDiscovery-palveluumme kuuluu mm.

 • Sähköisen todistusaineiston tunnistaminen ja turvaaminen
 • Tietojen kerääminen:
  • Pöytä- ja kannettavista tietokoneista
  • Verkosta, sähköpostista ja pilvipalveluista
  • Matkapuhelimista ja tableteista
 • Suodatus ja kopioiden poistaminen
 • Prosessointi helpommin haettavaan ja analysoitavaan muotoon
 • Merkityksellisyyden arviointi
 • Arviointi sisällön perusteella
 • Esittäminen asianmukaisella tavalla
 • Globaali toimituskyky

Soita 09 424 509 03

Ota yhteyttä

Todistusaineiston käsittely kattavasti keräämisestä asiantuntijatodistukseen

Autamme prosessin kaikissa vaiheissa

Nykyajan tietoyhteiskunnassa yrityksissä tallennetaan tietoa yhä enemmän ja enemmän. Tietomassan kasvaessa todistusaineiston tunnistaminen, kerääminen ja esittäminen oikealla tavalla muuttuu vaativammaksi.

Kun haluttu aineisto on kerätty, siitä luodaan tutkintakelpoinen kopio, joka tallennetaan palvelimille jatkokäsittelyä varten. Nyt tietoa voidaan alkaa käsitellä, poistaa kopiot, suodattaa asiakirjoja asianmukaisilla hakusanoilla, päivämäärillä tai alkuperän perusteella asiakkaan toiveiden mukaan. Sen jälkeen on lakimiesten vuoro opettaa perusteet tapauksen kannalta merkityksellisiksi tunnistettujen asiakirjojen ja tiedostojen seuraavalle tekoälyä hyödyntävälle käsittelyvaiheelle.


EDRM DIAGRAM

Miten Ibas eDiscovery-palvelu toimii

Ibas forensiikkatutkijat, eDiscovery-asiantuntijat ja projektipäälliköt valvovat koko palveluprosessin alusta loppuun, aineiston keräämisestä sen analysointiin ja esittämiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan kansainvälisiä palveluja niin, että olemme paikallisesti läsnä ja tavoitettavissa.

Asiantuntijamme huolehtivat koko palveluprosessista

Tehokkaat tutkintapalvelut tekoälyn avulla

Ennakoiva koodaus (Predictive coding)

Ennakoiva koodaus on tekniikka, jolla osa asiakirjojen tarkistus- ja valintaprosessista voidaan automatisoida.

Ibas eDiscovery-palvelu, jossa käytetään ennakoivaa koodausta, edustaa erittäin hienoa ja edistyksellistä tekniikkaa. Asiakkaamme voi itse päättää, miten pitkälle viety automatisointi tuntuu hänestä mukavalta. Perinteisiin avainsanoihin perustuvan hakutekniikan lisäksi Ibas tarjoaa AI-pohjaista (Artificial Intelligence) ennakoivaa koodausta. Ennakoiva koodaus perustuu koneoppimisteknologiaan, jonka ansiosta tietokone oppii ennakoimaan ja tunnistamaan asiakirjan sen sisällön perusteella, esimerkiksi jos se tulee merkitä "merkityksellinen» tai «luottamuksellinen». Järjestelmä oppii niistä päätöksistä ja toimenpiteistä, jotka lakimies tai muu asiantuntija tekee tarkastellessaan näyte-erän asiakirjoja manuaalisesti. Tällä menetelmällä tärkeät asiakirjat tunnistetaan nopeammin ja asiakirjojen valintaprosessiin tarvitaan vähemmän henkilöresursseja, jolloin säästetään aikaa ja rahaa.

Iso-Britannian, USA:n ja Irlannin tuomioistuimet hyväksyvät ennakoivan koodauksen käytön asiakirjojen tunnistamiseen ja edistyksellisimmät suomalaisetkin asianajajat alkavat omaksua tekniikan tuomat hyödyt omalle toiminnalleen ja omille asiakkailleen.


Ring oss på 62 81 01 00

Soita meille 09 424 509 03

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7

Ottakaa yhteyttä!