Bjørn Krok

BJØRN KROK
Digital Forensics Team Leader, Nordics

Bjørn johtaa pohjoismaista tutkintaryhmää ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus tietoturvallisuuden, järjestelmänvalvonnan, sähköisen aineiston tutkinnan ja projektijohdon aloilta. Hänellä on laaja kokemus sähköisen aineiston tutkinnasta erityisesti immateriaalioikeusrikoksissa, korruptiossa ja yrityksen johtoportaan väärinkäytöksissä.

Bjørnin vahvuuksia ovat selkeä kommunikointi ja hän panostaa asiakkaiden neuvontaan ja pitkien asiakassuhteiden luomiseen. Hän käyttää monipuolista osaamistaan mutkikkaiden toimeksiantojen ratkaisemiseen ja toimii usein tutkintajohtajana.

Bjørn on toiminut myös useiden oikeudenkäyntien asiantuntijatodistajana ja antanut lukuisia asiantuntijalausuntoja.


James Farnell

JAMES FARNELL
Customer Relationship Manager, Continental Europe, Legal Technologies

James Farnell on asiakassuhteista vastaava johtaja Kroll Ontrackin Manner-Euroopan toiminnoissa. Asiakkaidemme ensimmäisenä yhteyshenkilönä Manner-Euroopassa James koordinoi tarvittavia resursseja ja asiantuntemusta asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

James auttaa asiakkaita ja järjestää sekä tutkintaan että sähköisiin todistusaineistoihin liittyvät palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti mm. riita-asioihin, välitystuomioistuimiin ja sisäisiin tutkintoihin. Hän vastaa myös eurooppalaisiin valvontaviranomaisiin liittyvistä kysymyksistä.

James on työskennellyt aiemmin immateriaalioikeuteen erikoistuneena asianajajana. Hänen kokemuksensa riidanratkaisussa auttaa myös asiakkaidemme toiveiden toteuttamisessa. James on varttunut Brysselissä ja puhuu sujuvaa ranskaa.


Ring oss på 62 81 01 00

Soita meille (09) 2727 210

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7

Ottakaa yhteyttä!