Tiedostojen palautusohjelma - Ontrack EasyRecovery for Windows

Ontrack EasyRecovery - oma Feenikslintusi!

Ibas Kroll Ontrack tarjoaa yrityksille ja kuluttajille monipuolisen ratkaisun tietojen suojaamiseen, palauttamiseen ja hävittämiseen. Windows- ja Mac-ympäristöihin saatavissa oleva tiedostojen palautusohjelmamme pystyy palauttamaan vaurioituneita tai poistettuja tiedostoja samoin kuin tiedostoja alustetuista tai vaurioituneista levyosioista - jopa alustetuista kiintolevyistä. Ibas Kroll Ontrackin tarjoaman tiedostojen palautusohjelman helppokäyttöisyys perustuu avustajatoimintoon, jonka ansiosta kokemattominkin käyttäjä suoriutuu tietojen palautuksesta sujuvasti.</

Valitse omiin tarpeisiinne parhaiten sopiva tiedostojen palautusohjelman ohjelmaversio verkkokaupastamme. Kaikki ohjelmaversiot sisältävät ensiluokkaiset tietojen palautusominaisuudet.

Kaikki tiedostojen palautusohjelmien versiot sisältävät myös levyaseman toimintakunnon valvontatyökalun, jonka avulla mahdolliset ongelmat voidaan havaita ajoissa. Lisäksi ohjelman avulla on mahdollista hävittää kiintolevylle tallennetut tiedostot. Sertifioituun, 100 % luotettavaan tiedon hävittämiseen suosittelemme varsinaisia tiedonhävitysratkaisujamme.

Tiedostojen palautusohjelma

EasyRecovery Home

Ontrack EasyRecovery 11 Home

Ontrack EasyRecovery Home on kotikäyttäjille räätälöity versio, jonka avulla menetetyt valokuvat, musiikki ja muut yksityiset tiedostot voidaan pelastaa sisäisiltä ja ulkoisilta tallennusvälineiltä. Palautettavien tietojen määrää ei ole rajoitettu ja ohjelma tukee sekä Windows että Mac-käyttöjärjestelmiä. Selkeän käyttöliittymän ansiosta ohjelman käyttö on todella helppoa ja vaivatonta. Ohjelma sisältää myös toiminnot tietojen turvallista hävittämistä ja tallennusvälineen diagnosointia varten.


Osta Lataa ilmainen kokeiluversio
EasyRecovery Professional

Ontrack EasyRecovery 11 Professional

Välttämätön työkaluohjelma pienyrityksille, joille tieto on tärkeää. Ohjelmaversiossa on kattava, edistyksellinen työkaluvalikoima: sähköpostipalautus, hexakoodin näyttö, S.M.A.R.T, viallisten/käytettyjen sektoreiden diagnostiikka, kuvantamistyökalut, levyn kopiointi ja levyn eheytys. Ohjelma on todella helppokäyttöinen ja lisenssin haltija voi käyttää sitä omien tallennusvälineidensä käsittelyyn lisenssin voimassaoloaikana niin monta kertaa kuin haluaa. Ohjelma sisältää lisäksi toiminnot tietojen hävittämiseen ja kiintolevyn toimintakunnon valvontaan.

Osta Lataa ilmainen kokeiluversio
EasyRecovery Enterprise

Ontrack EasyRecovery 11 Enterprise

Monipuolisin versio sisältää verkkotuen yrityksille, joilla on tarve palauttaa, suojata ja hävittää tietoa useista työasemista. Ohjelmistossa on tuki RAID-järjestelmien laitteisto- ja ohjelmistotason palautuksille sekä tietojen palautukselle ja hävittämiselle VMware -ympäristöissä.  Kattavaan työkaluvalikoimaan kuuluvat sähköpostipalautus, hexakoodin näyttö, S.M.A.R.T, viallisten/käytettyjen sektoreiden diagnostiikka, kuvantamistyökalut, levyn kopiointi ja levyn eheytys.

Osta Lataa ilmainen kokeiluversio

Tietojen palautus: Suojataksesi alkuperäiset tiedostot tallennusvälineessä, josta tiedostoja on menetetty, palautetut tiedostot tulee tallentaa toiseen tallennusvälineeseen tai levyasemaan.

Älä asenna ohjelmaa levylle, josta haluat palauttaa tiedostoja. Suosittelemme myös, että ohjelmaa käytetään vain fyysisesti täysin toimintakuntoisessa laitteessa. Jos kiintolevy pitää epätavallista ääntä (esim. naksutus) tai siinä on muita mekaanisen vaurion merkkejä, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tietojen hävittäminen: Kriittisten tietojen täydelliseen hävittämiseen suosittelemme tiedonhävitysohjelmiamme.

Pienemmät kustannukset. Parempi tulos.

Palauttaa sähköpostit, asiakirjat, tietokannat, digikuvat, multimediatiedostot ja muut tärkeät tiedostot sisäisistä ja ulkoisista kiinto- ja SSD-levyistä, optisista ja digitaalisista medioista sekä tableteista ja matkapuhelimista, jotka toimivat siirrettävinä tallennuslaitteina tai levykuvatiedostoina.

Ontrack EasyRecovery pystyy skannaamaan kaikki paikalliset tallennusvälineet ja luomaan hakemistorakenteen kadonneista ja poistetuista tiedostoista. Kadonneita ja poistettuja tiedostoja voidaan etsiä erilaisten nimikriteerien perusteella. Intuitiivisen tiedostonhallintamoduulin avulla tehokas hakukoneisto luo tiedostoluettelon nopeasti.

Useimmat palautetut tiedostot ovat esikatseltavissa. Kaikki palautustoimet ovat turvallisia, koska palautettuja tiedostoja ei koskaan tallenneta skannattavalle tallennusvälineelle. Käyttäjä voi valita palautettujen tiedostojen tallennuskohteeksi minkä tahansa levyaseman, verkkoaseman tai siirrettävän tallennusvälineen. Tallennuksessa käytetty standardoitu ohjelmointirajapinta (API) minimoi levyjen vaurioitumisriskit, tiedoston tai tallennusvälineen koolla ei ole rajoituksia.

Ontrack EasyRecoveryn tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kaikkia versioita Windows ja kaikkia versioita Windows Server -käyttöjärjestelmistä
 • Ennakoiva kiintolevyjen ja SSD-levyjen toimintakunnon monitorointi
 • Tiedoston, kansion tai koko tallennusvälineen turvatyhjennys
 • Paikallisiin tiedostojärjestelmiin tallennettujen VMDK-tiedostojen palautus (Enterprise)
 • Tietojen palautus virtuaalikoneista jos ohjelma asennettuna virtuaalikoneeseen (Enterprise)
 • Tiedoston, kansion tai koko levyn turvatyhjennys virtuaalikoneesta jos ohjelma asennettuna virtuaalikoneeseen (Enterprise)
 • Verkkotuki etäpalautuksille (Enterprise)
 • Laite- ja ohjelmistotason RAID-palautus, mukaan lukien lomitetut ja peilaavat levyt (Enterprise)
 • Tietojen palautus levykuvatiedostoista (Encase E01, RAW, AFF ja WinHex) (Enterprise ja Professional)
 • Helppokäyttöinen täysin automatisoidun avustajatoiminnon ansiosta
 • Tietojen suojaus standardoidun ohjelmointirajapinnan (API) ansiosta minimoi levyjen vaurioitumisriskit
 • Palauttaa tietoa FAT12, FAT16, FAT32, EXFAT, NTFS ja NTFS 5 -tiedostojärjestelmistä
 • Palauttaa tietoa HFS/HFS+, HFS+, HFSX ja HFS Wrapper -tiedostojärjestelmistä
 • Roskakorista tyhjennettyjen tiedostojen sekä komentoriviltä ja resurssienhallinnasta poistettujen tiedostojen palautus.
 • Ei tiedostojen tai levyasemien kokorajoituksia, kuten DOS-pohjaisissa ohjelmissa
 • Alustettujen levyjen palautus
 • Kadonneiden levyosioiden palautus
 • Tietojen palautus RAW-datasta yksilöllisen allekirjoituksen perusteella
 • Tietojen palautus kaikentyyppisistä digitaalisista tallennusvälineistä, kuten kiinto-/SSD-levyistä, flash-muistilaitteista, ulkoisista USB-laitteista ja muista siirrettävistä tallennusvälineistä
 • Tiedostojen esikatselu ennen palautusta
 • SATA/IDE/SCSI-tuki
 • CD/DVD-palautusten (ISO9660/UDF yhdistettynä ISO9660) ja Linux-tallennusmedioiden (Ext 2/3) palautusten tuki
PRODUCTEASY RECOVERY 11 HOMEEASY RECOVERY 11 PROFESSIONALEASY RECOVERY 11 ENTERPRISE
General Capabilities Intensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situationsIntensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situations plus advanced toolsIntensive Deep Scanning Utility suitable for all recovery situations with RAID and full network support and advanced tools
Full 64-bit Windows support
Monitoring of HDD/SSD drive health
Secure and permament deletion of files/folders/full drive
Recover VMDK files stored on local file systems
Data recovery from virtual machine (if Ontrack Easyrecovery is running inside )
Secure and permament deletion of files/folders/full drive from virtual machine (if Ontrack Easyrecovery is running inside )
FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS 5 Support
HFS Support* *External devices
Recover from Recycle Bin, Command Line Delete or from within Windows Explorer
Formatted drive recovery
Lost partition recovery
Reformatted / Repartitioned drive recovery
Can recover files based on unique signature allowing for recovery from RAW data
Recovers from all types of digital media, smart media, flash memory, memory sticks, external media, and all other removable media.
Preview of files before recovery
Supports SATA/IDE/SCSI
Advanced Tools: Mail Recovery, Hex Viewer, SMART, Bad Block/Block Usage Diagnostics, Imaging tools, Copy Disk, Refresh Disk
Hardware RAID and Software RAID recovery including Stripe Sets and Mirrored Drives
Network Support for recovering remote systems
Supports Windows 95, Windows 98, Windows NT, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 2003,Windows 7/Windows 8, all versions of Windows Servers

Windows System Requirements

 • Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows 7/Windows 8 operating systems
 • 1 GHz or faster Intel processor
 • Minimum of 512 MB RAM.  Increased RAM memory improves data recovery performance
 • Storage Drive or Network Drive at least as large as the amount of data you wish to recover
 • Computer Mouse
 • SVGA Monitor