Digitaalinen forensiikka eli sähköisen aineiston tutkinta

Digitaalinen forensiikka eli sähköisen aineiston tutkinta käsittää todisteiden keräämisen ja analysoinnin kiintolevyiltä, matkapuhelimista, usb-muisteista, kämmenlaitteista tai muista muistivälineistä.

Sähköisen todistusaineiston käyttö oikeusprosessissa edellyttää, että aineistojen keräämismenettelyt ja käsittely kokonaisuudessaan on dokumentoitu rikostutkinnan vaatimusten mukaisesti.

Kuudesta strategisesti eri puolille Eurooppaa sijoitetusta toimipisteestä käsin Kroll Ontrack pystyy palvelemaan asiakkaita koko Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueella. Lisäksi Krollilla on toimipaikat Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Oseaniassa, minkä ansiosta voimme tarjota paikallisia palveluja useissa kaupungeissa ympäri maailman

Digitaalinen forensiikka
dataetterforskere

Kokeneella tutkintaryhmällämme on tarvittava osaaminen ja työkalut seuraavia tehtäviä varten:

  • Paikallistaa sähköisen todistusaineiston sijainti.
  • Varmistaa, analysoida ja esittää todisteiden merkitys.
  • Todistusmateriaalin käsittely asianmukaisella ja todennettavalla tavalla.
  • Asiantuntijalausuntojen antaminen siviili- ja rikosoikeudenkäynneissä.

Tutkinnan jälkeen voi olla tarpeellista antaa tietoja myös eri viranomaisille. Voimme auttaa sinua tunnistamaan, keräämään ja valitsemaan tarvittavat sähköiset aineistot tiedostoformaatista riippumatta. Voimme järjestää sekä sähköiset että paperidokumentit yhteen tietokantaan, josta ne ovat nopeasti ja tehokkaasti löydettävissä ja saatavilla jatkokäsittelyä varten.