Uusi Ontrack DataAdvisor tekee vanhat nauhavarmistusjärjestelmät tarpeettomiksi

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016 - Jyri Pohja

Uudella, helppokäyttöisellä Ontrack DataAdvisor -nauharatkaisulla tietojen palauttamiseen erikoistunut Ibas Kroll Ontrack ratkaisee ongelman, jonka monet nauhavarmistuksia ja -arkistointia käyttävät yritykset kokevat edelleen: ylläpitää sekä magneettinauhat että asianmukaiset varmistusohjelmat ja -laitteet toimintakuntoisina täyttääkseen lakisääteiset tietojen säilytys- ja saatavuusvaatimukset tai palauttaakseen tarvittavia asiakirjoja muista syistä.

Tarve tietojen hakemiseen ja palauttamiseen on usein varsin satunnaista. Sen takia vanhojen varmistusjärjestelmien ylläpitäminen voi olla turhauttavaa ja haasteellista: vanhojen ohjelmistojen ja laitteiden ylläpito vaatii erikoisosaamista, rikkinäisten osien vaihtamista, jatkuvaa puhdistamista, nauhojen asianmukaista säilyttämistä ja kaiken lisäksi vanhat ohjelmalisenssit maksavat maltaita.

Ibas Kroll Ontrackin uuden DataAdvisorin ansiosta vanhoja varmistusohjelmia ja laitteita ei enää tarvita. DataAdvisor on helppokäyttöinen ja edullisempi tapa ylläpitää koko vanhentuneen nauha-arkiston sisällysluetteloa. Sen avulla haluttujen dokumenttien etsiminen on nopeampaa kuin koskaan ennen.

DataAdvisor on sisällysluettelopalvelu, jossa on helppo verkkopohjainen käyttöliittymä ja joka on yhteensopiva tärkeimpien nauhavarmistustuotteiden kanssa. Sen avulla halutun tiedon paikantaminen yksittäisistä nauhoista tai nauhasarjoista onnistuu minuuteissa.

Voit selata arkiston sisältöä nauhoittain, päivämäärän mukaan tai etsiä niitä vapaahaulla. Voit unohtaa katalogitiedostojen säilyttämisen tai jopa tietojen palauttamisen lopullisesti. Kaikki mitä tarvitset, on muodostaa verkkoyhteys DataAdvisor™ -palveluun ja etsiä haluamasi tiedostot. Lisäksi näet, mitkä tiedot pitää edelleen säilyttää ja mitkä tiedot tai nauhat voit hävittää.

Hakukelpoisen sisällysluettelon luomiseksi Ibas Kroll Ontrack lukee luettelotiedot asiakkaan varmistusnauhoilta tai kokonaisista katalogitietokannoista. Sisällysluettelot ylläpidetään Kroll Ontrackin turvallisissa palvelinkeskuksissa. Fyysiset nauhat voidaan säilyttää Kroll Ontrackilla, ulkoisella palveluntarjoajalla tai asiakkaan tiloissa. Käytännössä Ontrack DataAdvisorin käyttäjät etsivät ja määrittävät haluamansa tiedostot ja pyytävät palauttamaan ne silloin kuin tarvitaan.

Kroll Ontrack nauhapalvelut mukaan lukien DataAdvisor

Olipa sinulla käyttökelpoiset katalogitiedostot tai ei, Ibas Kroll Ontrack tekee puolestasi kaiken tarpeellisen tietojen viemiseksi DataAdvisor -palveluun. Sen jälkeen voit lakata murehtimasta vanhoista varmistusjärjestelmistänne ja poistaa käytöstä niihin kuuluvat laitteet ja kalliit ohjelmalisenssit. Ontrack DataAdvisor on osa Ibas Kroll Ontrackin nauhapalveluita, joka siirtää vanhojen varmistusohjelmien ja -laitteiden ylläpitotarpeet historiaan.

img_600x600_shirtontrack

Soita ja pyydä apua heti!