Tervetuloa Suomen uuteen tiedon tallentamista käsittelevään blogiimme

maanantai 28. syyskuuta 2015 - Jyri Pohja

Monet tuntevat Ibas Kroll Ontrackin, aiemmin Norman Ibas, laadukkaista tiedonpalautuspalveluistaan. Kansainvälisen, monipuolisesti tallennetun tiedon käsittelyyn erikoistuneen Kroll Ontrack –konsernin paikallisyksikkönä toimimme linkkinä alan johtavien asiantuntijoidemme ja suomalaisten asiakkaiden välillä myös monessa muussa.

Blogimme käsittelee tietojen tallentamista ja säilyttämistä erilaisilla tallennusvälineillä. Ibas Kroll Ontrackilla on 34 vuoden kokemus kiintolevyistä ja tietojen palautuksista. Teemme vuosittain yli 3000 tietojen palautusta Pohjoismaissa. Tämän myötä meillä on ainutlaatuinen kokemus eri tallennusmenetelmien toiminnasta ja turvallisimmista tietojen käsittelytavoista. Olemme myös hyvin perehtyneitä siihen, kuinka tietojen menetykset tapahtuvat.

Haluamme tarjota teille blogissamme mielenkiintoisia faktoja ja uutisia sekä kertoa uusista trendeistä ja jakaa vihjeitä omalta alaltamme.

Blogissa kerromme muun muassa tiedon tallennuksesta, varmuuskopioinnista, tietokantojen hallinnasta sekä annamme käytännönläheisiä vihjeitä siitä, kuinka esimerkiksi SQL-taulukot tai Exchange-tietokanta voidaan palauttaa nopeasti ja sujuvasti. Esittelemme myös erilaisia keinoja palauttaa tiedostoja vioittuneista kiintolevyistä tai tuhoutuneista matkapuhelimista.

Toivomme, että blogi tarjoaa teitä kiinnostavaa luettavaa. Mikäli teillä on ehdotuksia tai kysymyksiä aiheistamme, älkää epäröikö ottaa minuun yhteyttä.

Parhain terveisin,

Jyri Pohja, toimitusjohtaja

Ibas Kroll Ontrack Oy

jyri.pohja@krollontrack.com

img_600x600_shirtontrack

Soita ja pyydä apua heti!