Apple-laitteiden salattujen tietojen pelastaminen

maanantai 31. elokuuta 2015 - Tormod Nymoen

Uudet työkalut mahdollistavat ohjelmistovirheen tai iOS:n päivittämisen yhteydessä menetettyjen tietojen palauttamisen. Menetelmämme kasvattaa uusimpien iPhone- ja iPad-mallien salattujen tietojen palautuksen onnistumistodennäköisyyttä 60 prosentilla.

Jotkut Applen uusimmista mobiililaitteista saattavat vioittua niin, että ne menevät ”Recovery”- tai ”Device Firmware Upgrade (DFU)”-tilaan. Nämä viat voivat syntyä laiteohjelmiston päivityksen yhteydessä tai sovellusvirheen vuoksi. Vioittumisen seurauksena tiedot ovat lukittuja ja salattuja laitteessa, joka muutoin on toimintakuntoinen.

Palautusmenetelmän kehittäminen oli haastavaa, sillä uusimpien tuotteiden käyttäjätiedot ovat salattuja, mikä tekee tiedostoihin pääsyn lähestulkoon mahdottomaksi. Kroll Ontrack:in insinöörit ovat kehittäneet uuden menetelmän käyttöjärjestelmän korjaamiseksi, jotta laitteisiin tallennettuihin salattuihin tietoihin päästäisiin käsiksi. Ratkaisu ei merkitse salauksen murtamista, vaan loogiset virheet ohitetaan ilman ”jailbreakaamista” kirjautumistietojen avulla.

Palautuspalveluumme sisältyy laitteen analysointi. Sen ansiosta asiakkaamme saavat tietää tarkalleen, mitkä tiedot voidaan palauttaa ennen kuin he hyväksyvät tietojen palautustyön. Palvelu sisältää myös varmuuskopion, jolla voit palauttaa mobiililaitteeseesi kaikki tiedot iTunes:sista lähtien. Tämän lisäksi käytettävissämme ovat myös aiemmin kehittämämme ratkaisut salaamattomien laitteiden tiedon palauttamiseen. Näin asiakkailla on mahdollisuus saada takaisin kuvat, videot, yhteystiedot, tekstiviestit sekä muu tärkeä sisältö kaikista Apple- laitteistaan.

img_600x600_shirtontrack

Soita ja pyydä apua heti!