Go to Top

Homepage

Menetetäänkö käytöstä poistetun iOS-laitteen tiedot lopullisesti?

Kukapa meistä ei olisi joskus unohtanut iOS-laitteensa pääsykoodia? Oikeaa pääsykoodia muistellessa tulee kokeiltua vääriä vaihtoehtoja monta kertaa. Jos koodin antaa kuudesti väärin, näytölle ilmestyy viesti: “Laite on poissa käytöstä.” Mikä katastrofi! Kuka olisi arvannut, että pääsykoodin kokeileminen aiheuttaa tällaista harmia?

Mitä asialle voi tehdä? Tämä artikkeli vastaa siihen kysymykseen ja auttaa valitsemaan sopivimman tavan toimia, kun

Read More

Äkkikuolema: Mikä voi olla syynä, kun Windows ei käynnisty?

On paljon tapauksia, joissa tietokoneen käyttäjä ei enää tiedä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Eräs asiakkaamme yritti kopioida elokuvia kannettavasta tietokoneesta taulutietokoneeseensa tulevaa lomaansa varten. Kopiointi kuitenkin keskeytyi kannettavan siniseen virhenäyttöön. Laitteen sammuttamisen jälkeen Windows 10 ei enää käynnistynyt kunnolla – kannettava käynnistyi uudelleen, mutta Windows pysähtyi joka kerta samaan kohtaan.

Asiakas yritti palauttaa järjestelmän

Read More

Vieraskynässä Kingston Technology: SSD-levyt kiintolevyn korvaajina

SSD-puolijohdelevyt ovat tietokoneiden tallennusevoluution seuraava askel. Ne toimivat nopeammin ja hiljaisemmin eivätkä lämpeä kuten perinteinen kiintolevyteknologia. Koska SSD-levyissä ei ole liikkuvia osia, ne ovat kestävämpiä ja luotettavampia kuin kiintolevyt.

 
Mitä eroa on SSD-levyissä ja kiintolevyissä?
Kiintolevyt perustuvat 1950-luvulla kehitettyyn teknologiaan, joka hyödyntää magnetoitavia pyöriviä kiekkoja. Tiedot kirjoitetaan tai luetaan pyöriviltä kiekoilta liikkuvien lukupäiden

Read More

MacOS Mojave – Applen uusi käyttöjärjestelmä

Apple julkistaa uudet tuotteensa, palvelunsa ja käyttöjärjestelmänsä perinteisesti kolmessa tapahtumassa vuoden aikana: helmikuussa, kesäkuussa WWDC-kehittäjäkonferenssissa ja iPhone-uutiset syyskuussa. Jos tiedotettavaa on enemmän, järjestetään lisätapahtumia. Tämän vuoden WWDC-kehittäjäkonferenssissa, 6. kesäkuuta, Apple ilmoitti julkaisevansa uudet käyttöjärjestelmät tietokoneille, mobiililaitteille, kelloille ja AppleTV:lle.

Tässä artikkelissa käsittelemme Applen uuden MacOS 10.14 Mojave käyttöjärjestelmän uusia ominaisuuksia ja sitä, miten ne

Read More

iOS 12 – Applen uusi käyttöjärjestelmä

Tällä viikolla esittelemme iOS 12:n, toisen Applen uusista käyttöjärjestelmistä, jotka esiteltiin Applen vuosittaisessa kehittäjäkonferenssissa WWDC:ssä (Worldwide Developers Conference) kesäkuussa. Tässä lyhyt katsaus artikkelin sisällöstä:

Apple on tehnyt edelliseen versioon 11 verrattuna useita parannuksia käyttöjärjestelmän suorituskykyyn ja käytettävyyteen. Uusia ominaisuuksia ei kuitenkaan tullut paljon.
iOS 12 tukee lisätyn todellisuuden (AR) ominaisuuksia ja uutta Apple USDZ-tiedostomuotoa.

Read More

MacBook Pron integroidun SSD-levyn suurimmat haasteet

Uusi MacBook Pro tuli markkinoille ja kylläpä se näyttääkin hyvältä! Olemme säästäneet sitä varten pienen omaisuuden, lukeneet arvostelut ja päättäneet minkä version haluamme. Mutta on yksi ongelma, jonka käyttäjät saattavat kohdata: emolevyyn integroitu SSD-levy.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Apple on tehnyt saman tempun: ensi kerran se nähtiin vuoden 2016 MacBook Prossa, mikä

Read More