Apple tietojen palautus

Apple-asiantuntija

Olipa kyseessä MacBook, iMac, iPhone, iPad tai iPod, Ibas Kroll Ontrack palauttaa kadonneet, poistetut ja vahingoittuneet tiedostot Apple-laitteista. Koulutetuilla asiantuntijoillamme on käytettävissään laaja valikoima itse kehittämiämme palautustyökaluja ja -menetelmiä, joiden avulla pystymme pelastamaan kadonneita viestejä, kuvia, yhteystietoja, musiikkia ja muita tiedostoja.

Kehittämämme iPhone-palautustyökalut ovat yhteensopivia myös uusimpien laitemallien kanssa ja tietojen palautus onnistuu myös salatuista laitteista.


Useita syitä tietojen menettämiseen Apple-laitteista

Ibas Kroll Ontrack auttaa kaikkien Apple-laitteiden tietojen palautuksissa. Meillä on pitkä kokemus hävinneiden viestien, kuvien, yhteystietojen, musiikin ja tiedostojen palauttamisesta myös fyysisesti vaurioituneista laitteista. Ei ole tavatonta, että puhelin putoaa maahan tai järveen. Olemme käsitelleet myös laitteita, joiden yli on ajettu autolla tai puhelin on lipsahtanut asiakkaan kädestä alas 10. kerroksen parvekkeelta. Kokemuksemme perusteella melkein mitä tahansa voi tapahtua.


Kroll Ontrack Advantage Apple

Ibas Kroll Ontrackin vahvuudet

  • Huippuluokan työkalut: Käytössämme on todennäköisesti parhaimmat työkalut tietojen palautuksiin, olipa kyseessä laitteeseen tullut, tiedostoja korruptoinut looginen virhe, tai laite on rikkunut fyysisesti.
  • Sertfioitu Apple-asiantuntija: Apple-laitteille kehittämämme tiedonpalautustyökalut vastaavat alan korkeimpia laatuvaatimuksia ja Ibas Kroll Ontrackilla on Applen sertifiointi.
  • Takuun säilyminen: Lukuisat laitevalmistajat ovat valtuuttaneet Ibas Kroll Ontrackin käsittelemään laitteidensa kiintolevyjä myös takuuaikana siten, että asiakas ei menetä laitteensa takuuoikeuksia.
Palvelutasot

iPhone- ja Mac-laitteiden tietojen palautus

Ibas palauttaa tietoja iPhone 1st Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPod, MacBook, MacBook Pro ja MacBook Air, iMac sekä iPad 1st Gen -laitteista.

iPhone 5 ja iPhone 6 -laitteet ovat haasteellisempia. Palautuksen onnistuminen riippuu palautettavien tietojen laadusta ja siitä, onko puhelinta käytetty tiedostojen poistamisen jälkeen.

Älypuhelimien tietojen palautus

Vinkki:

Maksuton asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään jos olet kadottanut tärkeitä tietoja iOS-laitteestasi. Annamme myös neuvoja, miten toimia virhetilanteissa.


CTA

Soita meille 09 424 509 03

Asiakaspalvelumme auttaa sinua

Ottakaa yhteyttä!

Kuinka poistetut tiedot voi palauttaa

  • Tarkista, ovatko tiedostot iCloudissasi. Jos olet äskettäin vahingossa poistanut tietoja, ne saattavat olla yhä iCloud-varmuuskopiossa olettaen, että olet tehnyt säännölliset varmuuskopiot.
  • Älä tallenna uusia tietoja laitteeseen. Muutoin vaarana on, että uudet tiedot ylikirjoittavat vanhat tiedot.
  • Jos haluat palauttaa ainoastaan musiikkia, videoita ja sovelluksia, jotka on ostettu iTunes-kaupasta Apple-tililläsi, voit ladata ne uudelleen kirjautumalla tunnuksillasi iTunes:iin millä tahansa laitteella.
  • Mikäli haluat palauttaa ainoastaan poistettuja tiedostoja, voit kokeilla Ontrack EasyRecovery palautusohjelmistoamme Mac-laitteille. Lataa ilmainen kokeiluversio, jolla voit tarkistaa palautettavissa olevat tiedostot ennen kuin teet ostopäätöksen.

Salasanalla suojatut tiedot

Ibas Kroll Ontrack palauttaa salasanalla suojattuja tietoja iPhone 1. Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 ja iPad 1. Gen -laitteista.

  • Tarkista iCloud-tilisi. Sieltä voit ladata kaikki tallessa olevat varmuuskopiot uuteen laitteeseesi. Jos haluat tietää pilvitallennuspalveluista lisää, klikkaa tästä.

Jos haluat palauttaa ainoastaan musiikkia, videoita ja sovelluksia, jotka on ostettu iTunes-kaupasta Apple-tililläsi, voit ladata ne uudelleen kirjautumalla tunnuksillasi iTunes:iin.


iOS:n virheen johdosta menetetyt tiedot.

Palautamme korruptoituneen iOS:n tiedot iPhone 1. Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 ja iPad 1. Gen -laitteista. iPhone 4S, iPhone 5 ja joidenkin muiden laitteiden tiedot voidaan iOS:n virhetapauksissa palauttaa tapauksesta riippuen.

Tarkasta iCloud-tilisi – Jos vika on ilmennyt uuden iOS:n asentamisen yhteydessä, saattaa viimeisin varmuuskopio olla saatavilla iCloudissasi.

Jos haluat palauttaa ainoastaan musiikkia, videoita ja sovelluksia, jotka on ostettu iTunes-kaupasta Apple-tililläsi, voit ladata ne uudelleen kirjautumalla tunnuksillasi iTunes:iin.

Huomaathan, että voimme palauttaa ainoastaan ne tiedostot, jotka liittyvät iPhonen mukana tulleisiin alkuperäissovelluksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että vain geneeristen sovellusten tiedot, kuten yhteystiedot, muistutukset, kalenteri, iTunes jne. voidaan palauttaa.

Emme valitettavasti pysty palauttamaan esimerkiksi Angry Birdsissä saavuttamaasi ennätystulosta tai juoksusovelluksen tilastoja, mikäli ne kuuluvat johonkin lataamaasi kolmannen osapuolen sovellukseen.


Mac-tietokoneen tietojen palautus

Ibas Kroll Ontrackilla on lisäksi joukko kehittyneitä työkaluja Mac OSX-käyttöjärjestelmällä toimivien laitteiden palauttamiseksi. Voimme palauttaa useimpien iMac- ja MacBook-tietokoneiden sisältämät tiedot, jos ne ovat kadonneet esimerkiksi uuden käyttöjärjestelmän asennuksen yhteydessä, fyysisen vaurion tai loogisen virheen vuoksi. Autamme myös Time Machine –varmuuskopioiden palauttamisessa sekä MacMail / Entourage ja Mac RAID –järjestelmien kanssa.