Tietojen palautus
Me pelastamme tietoa

Ibas Ontrack tunnetaan maailman johtavana tiedonpalautuksen asiantuntijana. Pelastamme tietoa kaikenlaisista tallennusvälineistä.

04 076 832 66

Tilaa pika-arvio tai pyydä lisätietoa

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Teemme parhaamme sinun tiedostojesi pelastamiseksi.

Ibas Ontrack pelastaa kriittiset tietonne, olipa kyse toistuvasta tai kertaluonteisesta tiedonpalautustarpeesta. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan.

Aloitetaan. Ovatko tiedostot henkilökohtaisia vai yrityksen omaisuutta?

icon

Tietojen palautus

Ibas Ontrack pelastaa asiakkaiden tiedostoja vuosittain yli 30.000.000 gigatavua mm. kiinto- ja SSD-levyistä, NAS-, RAID- ja virtuaalijärjestelmistä sekä varmistusnauhoista.

Tietojenpalautus

icon

Tietojen hävitys

Tarjoamme ohjelmistoja, laitteita ja palveluja tietojen tehokkaaseen ja turvalliseen hävittämiseen tietokoneista, palvelimista, LUN:ista, virtuaalilevyistä, älypuhelimista, tableteista, flash-muisteista sekä yksittäisistä tiedostoista ja kansioista.

Tietojen hävitys

icon

IT-forensiikka

Tutkintapalvelumme on tarkoitettu ensisijaisesti yksityisille yrityksille ja lakitoimistoille, mutta avustamme tarvittaessa myös poliisia, muita viranomaisia ja yksityishenkilöitä.

IT-forensiikka


Miten nopeasti tarvitset tietosi takaisin?

Tarjoamme erilaisia toimitusaikavaihtoehtoja tarpeesi mukaan.

Standard

7-10 työpäivää

Express

3 päivää

Emergency

24/7

Toimimme yhteistyössä maailman johtavien ICT-valmistajien kanssa

Apple
Blancco
Cisco
Dell
IBM
Microsoft
NetApp
Oracle
Sandisk
Toshiba
VMware
Western Digital

Olemme sähköisen tiedon asiantuntija

Julkaisemme blogissamme artikkeleita ja asiantuntijoidemme näkemyksiä toimintaamme liittyvistä aiheista ja teknologioista.

torstai 7. heinäkuuta 2022 - Ontrack-tiimi

Yritykset ovat yhä riippuvaisempia teknologiasta, tiedoista ja IT-infrastruktuuristaan, joten järjestelmävirheiden ja toimintakatkosten vaikutus on suurempi kuin koskaan. Avain ennakoimattomien tilanteiden tehokkaaseen hallintaan on kattava, hyvin laadittu toipumissuunnitelma.

Lue lisää


tiistai 14. kesäkuuta 2022 - Ontrack-tiimi

Korruptoituneesta kiintolevystä kertova virheilmoitus saa monet paniikin valtaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki olisi menetetty. Oikeilla työkaluilla ja asiantuntemuksella vioittuneilta kovalevyiltä voidaan palauttaa tietoja. Tässä artikkelissa käydään läpi vaiheet, jotka sinun on suoritettava tiedostojen pelastamiseksi.

Lue lisää


tiistai 7. kesäkuuta 2022 - Ontrack-tiimi

Tietosi ovat korvaamattoman tärkeitä. Jos jotain kuitenkin menee pieleen ja tietoja katoaa, Ibas Ontrackin kokenut asiantuntijatiimi tekee kaikkensa palauttaakseen tarvitsemasi tiedot. On muutamia tekijöitä, jotka vaikuttavat mahdollisuuksiimme palauttaa tietoja laitteesta ja siihen, kuinka paljon tietoja voidaan palauttaa.

Lue lisää